Her 3'ü hattı kullanan biri olarak tek önerebileceğim Avea. Niye avea diye soracak olursanız diğerleriyle cevap vereyim bu soruya: Turkcell iyi güzel müthiş çekiyor, yer altında bile çekiyor ama fiyatlar maşallah can pahası ! Paketlerini beğenmiyorum. Facebook'a 3 TL diyor saçmalığa bak ! Ben 1 GB internet ile hotfile'den program bile indiriyorum 3 TL'ye sadece facebook'u ne yapayım ? Millete'de bunu çok güzel yediriyorlar ya helal olsun valla ! 1 GB internet paketini açıp bakın Turkcell'in sitesine ne kadar acaba ? Adsl gibi mübarek
Vodafone'a bakacak olursak turkcell'e göre daha uygun fiyatlı tarifelere sahip ve en az turkcell kadar iyi çekim kalitesi var. Fakat onun da bana uygun tarifesini bulamadım.
Avea ise son 2-3 yılda müthiş ilerleme kaydetti. Sanırım hatalarını anlayıp 2 dk'da bir baz istasyonu dikmeye başladılar

Şu an çekim problemi pek yok bende birkaç yıldan beri. Ama olduğu yerlerde mutlaka var. Şimdi ise 4 aydan beri her yöne 500 dk her yöne 1000 sms ve 1 GB internetini kullanıyorum. Benim için o kadar ideal ki 1 ay içinde bu üç özelliği bitiriyorum ve hemen diğer ayı bekliyorum yenilesem hemen diye.
Şunu da eklemek istiyorum: İçler acısı ama malesef gerçek. 3 operatörde deyim yerindeyse "kan sömürücüsü". Yıllardır pazarın kaymağını yedi Turkcell ama hâla doymuyor. Yani o kadar kırdınız parayı ama biraz da şöyle milleti doya doya ucuza konuştursan ne olur yani ? Diğerleri de ne yapsak da sömürsek hesabındalar malesef. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum yıllardır 3 operatör üzerinden gidiyoruz hep. Kimse de niye bir dördüncüsü veya beşincisi şunlara rakip olarak çıkmıyor diye ? Biliyorum çok büyük bir altyapı ve büyük sermayeler gerek. Ha deyince olacak bir şey değil ama hiç mi zenginlerimiz yok Türkiye'de ? Bence var ama nedense hiç rakip gelmedi. Neyse aslında blogda açsam süper yazı olurdu ama buraya yazasım geldi. Uzuun bir cevap oldu ama içimi dökmek istedim mazur görün