İllaki özellikler kadar marka da önemli kimi markalar sadece kapk tasarlayıp içini başkalarından alır kimisi de tamamen kendi tasarlar. ayrıca marka olayı tamamen kullanıcıya kalmıştır. Ben hayatta HP kullanmam ya da Casper benim için bu markalar iyi değildir ama bu markaları kullanıpda memnun olan insanlarda yok değildir. o yüzden laptop alırken internetten araştıma yapanlar marka değil özellik araştırmalı bence markayı şahısların önerilerine göre seçmeli kullanan kişilere göre.

Ek Olarak: İllaki özellikler kadar marka da önemli kimi markalar sadece kapk tasarlayıp içini başkalarından alır kimisi de tamamen kendi tasarlar. ayrıca marka olayı tamamen kullanıcıya kalmıştır. Ben hayatta HP kullanmam ya da Casper benim için bu markalar iyi değildir ama bu markaları kullanıpda memnun olan insanlarda yok değildir. o yüzden laptop alırken internetten araştıma yapanlar marka değil özellik araştırmalı bence markayı şahısların önerilerine göre seçmeli kullanan kişilere göre.

Ek Olarak:

myenes adlı üyeden alıntı

Laptop seçerken masaüstü gibi özelliklere bakmak yetmez böyle yapar çoğu kişi ve sonucunda en basit örnek olarak ısınma sorunu çıkar. Isınma sorunu ile ile ilgili bir makalemde bahsetmiştim nedenlerini.


ısınma sorunu tüm laptop bilgisayarlarda var bu sorun engellenemez ki bunun engellenmesi için laptopların boyutları küçültülmemeli yeterli fan için büyültülmeli bu da saçma olur.