-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forumları çöp olarak görmelerinin sebebi 1 konunun bir çok forumda aynı sekilde yayınlanması, o ondan çalıyor o bundan ve aynı konu dönüp duruyor.Ha diyeceksin ki bende öyle bir konu yok, ama forumun genişledikce, büyüdükce bu olacak. Emin ol olacak. Google'da bunu böyle düsünüyor. Bende vBulletin forum sahibiyim ve forumumda adsense reklamları var. Ama nasıl yaptım? Bir blog actim içerik olarak 20 tane özgün yazı yazıp o blogla basvuru yaptım. Adsense onaylandı ve o reklamları blogumla beraber forumumda da rahatca kullanıyorum.
Bakınız;
Adsense basvurusunu onaylattığım blogReklamları yayınladığım vBulletin forumSende bu yolu izleyebilirsin.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence bloga geçmeniz sizin için daha iyi olacak gibi. forumlara reklam konusunda bir bilgim yok kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Orası tartışmaya her zaman açık, sen çalışır didinirsin bir yere geleyim diye aylarca, adam 1 ayda senin sayfanın kat kat üstüne çıkar. Google'ın adaleti böyle, ben sana forumdan vazgeçmemek istersen diye bir yol gösterdim, istersen sende benim izlediğim yolu izleyebilirsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hayır asla, ben asıl parayı forumumdan kazanıyorum, blog sitemin hit'i yok denecek kadar az. Blog sitenin de yabancı veya yerli olması önemli değil, içindeki yazılar yani makalelerin özgün olsun ne olursa olsun farketmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
evet vbulletinin kendi bloguyla forumunu bir tutar ayırmaz google, bence sende benim gibi yap, bir blog ac 3-4 gün onunla ugras 15-20 makale yaz özgün olan. Sonra da basvurunu yap onayını al, forumunda da kullan bu kdr basit :) Bu arada forumuma da çöp demissin teesüf ederim :D