lostyazilim
tr.link

Google Yüzeysel İçerik Uyarısı

6 Mesajlar 1.295 Okunma
acebozum
tr.link

Doxan9 Doxan9 Yok Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
Çilingir bir müşterimizin 20 ye yakın bölgesel web sitesi vardı. Ve bu 20 siteye minimum 25 sayfalık içerikler koyduk. Google bu sitelerden, içeriği en kusursuz olanlarına yüzelsel içerik sebebi ile manuel spam işlemi uyguladı. Bende manuel spam işlemi uyguladığı sitelerdeki tüm içerikleri kaldırdım. sadece resim koydum. Yeniden değerlendirme isteği gönderdim. Kaliteli içerik ile 2. sayfadan yukarı gidemeyen siteler sadece resimlerle ilk 3 sıraya geldiler :)) Ve siteler manuel spam işleminden kurtuldu. Google u insan beyni ne yakın bir algoritma olduğunu düşünenler ne kadar yanıldıklarını görsünler:))

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Sonuçta ortada Yapılmış bir değişiklik var demi ? Resim oldugu için küçümsemişsiniz ama bir çok resim sitesi var ve çok iyi durumdalar. Örnek Resimbul. Önemli olan farklı olmaktır. Bir içerik yazıp onun sadece şehir adlarını değiştirp post etmek ile resim koymak çok farklıdır

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

Doxan9 Doxan9 Yok Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
Kullandığım resim Google da index i olan resim ve tüm sayfalara aynı resmi kullandım. :)) Bana bu durum adaletsiz gibi geldi. Onca içerik çöpe gitti. Çöp e dönen site yukarı çıktı. Bunu uygulamak istemezdim fakat sistem böyle.. yazılan yazılarda sadece şehir isimleri değiştirlmedi. İçeriklerin her biri tamamen özgündü. ve derinlik içeriyordu. Dediğiniz gibi sadece şehir isimleri değişse idi size katılırdım.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

Doxan9 adlı üyeden alıntı

Kullandığım resim Google da index i olan resim ve tüm sayfalara aynı resmi kullandım. :)) Bana bu durum adaletsiz gibi geldi. Onca içerik çöpe gitti. Çöp e dönen site yukarı çıktı. Bunu uygulamak istemezdim fakat sistem böyle.. yazılan yazılarda sadece şehir isimleri değiştirlmedi. İçeriklerin her biri tamamen özgündü. ve derinlik içeriyordu. Dediğiniz gibi sadece şehir isimleri değişse idi size katılırdım.

O zaman çok şanslısınız. ve başka denemelerde başarılı sonuç alınırsa işte o zaman Bittin Google !.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Google insan beyninden daha iyi düşündüğünü gösteren bir örnek bence.

AhmetTUTAK AhmetTUTAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 189 / 80
  • Ticaret 40, (%100)
Önceden sitenizin kalite yönergelerimizi ihlal ettiğini düşündüğümüz için, webspam ekibi sitenizle ilgili işlem gerçekleştirmişti. Yeniden değerlendirme isteğinizi inceledikten sonra bu işlemi iptal ettik.

dün gönderdim isteği benzer sayfaları sildim sadece onaylandı.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al