ToR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bide domain le keywords bire bir aynı :D bu işte bir bit yeniği var 90TL boşa gitmiş geçmiş olsun. Hit artışı hiçmi olmadı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
aynı sorun bende de mevcut
http://www.alicankosedag.com.tr
kral55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam zaten bu tür yerler backlink amaçlı alınan yerler. Hit gelmesini beklerseniz yanılgıya düşersiniz.
Bende backlink amaçlı almıştım. Ama gerçekten bi faydası yok. Backlink için ben de paramı heba ettim oraya. :(
Hit düşünecekler almasınlarda, backlink amaçlı olanlar alabilirler. Ama ordan değil. Fiyatları çok pahalı. İyi reklamını yapıyo ve bizim gibi bilgisiz olan kişilere satıyolar.
Yapacak bişi yok :(
3 kişi bu mesajı beğendi.
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
şöyle; paket satın almadan arkadaştan örnek rapor ve ilgili sitelerin listesini isteseydiniz zaten işe yaramayacağını anlardınız. tabi bu konularda bilgisizde olabilirsiniz.
paketlerde sunulan web siteleri ingilizce güya pr'li domainler ama işe yaramaz domainler, sosyal medya dedikleriniz max 2000 3000 beğenili ölü facebook sayfaları, twitter hesapları bla bla.. yani spam yaparak yükselmek zor.
Size tavsiyem böyle işe yaramaz pr'li domain alıp millete seo paketi diye kakalayanlardan değilde adam gibi indexli, domain yaşı yüksek olan haber-blog sitelerinden tanıtım yazısı alın bir tanıtıma 100 tl verin en azından işe yarar.
İnsanların bilgisizliğini kullanıyorlar 150 tane şey yazıyorlar yok o, yok bu yok şuradan linkleme yok buradan imleme diyorsunuz ki heralde sitem uçacak halbuki çoğusu etkisiz + bir çoğuda zararlı :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Seo paketleri olarak sunulan tekliflerin çoğunun içi boş olduğunun farkında değil misiniz? Hala çalışmadan sadece belirli miktarda para vererek üst sıralara çıkmanın cennetten arsa satmaktan ne farkı var..!(işini iyi yapan arkadaşları tenzih ediyorum).
Üst sıralara çıkmak, sitenizin otoritesini arttırmak istiyorsanız bizzat çalışıp üzerinde duracaksınız veya illa para harcayacağım diyorsan Google Adwords'e harca
4 kişi bu mesajı beğendi.
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Madem konusu açılmış daha önceden bu site üzerinden SEO Paketi alan arkadaşlar aldıkları konu linki ile beraber şikayetlerini memnuniyetlerini paylaşsın SEO paketi almayı düşünenlerin kafalarında soru işareti kalmaz.
2 kişi bu mesajı beğendi.