lostyazilim
tr.link

Seo Paketi Alanlar Neden Sonuçları Paylaşmaz?

61 Mesajlar 7.962 Okunma
lstbozum
tr.link

ThemeLove ThemeLove Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
seo paketleri satan arkadaşların paketlerini alanlar, konu altına hep rapor alındı teşekkürler yazıyor. Kaç kişi yazıyor paket sitemi şurdan şuraya getirdi diye? Ben de işlerimin çokluğundan bi paket aldım evet.

http://wmaraci.com/forum/backlink-paketleri/100-profesyonel-kaliteli-calisma-sosyal-medya-destekli-search-engine-optimization-paketleri-186550.html

Buradaki 120 TL lik paketi kampanyalı olarak 90 TL ye aldım 12 Şubattı sanırım. Birkaç gün sonra bir ay oluyor. çelik raf kelimesinde 14 veya 15. sıralarda oynayan celikraf.web.tr sitem hala yerinde duruyor. Konu altında paket alacak kişiye faydalı olması için hiç kimse yararı oldu mu olmadı mı demiyor.. Rapor alındı teşekkürler yazıyor herkes.. Bu yorumun kime ne faydası var? Artı paket alıp da yararını görenler de cevap olarak yazarsa sevinirim. Kolaylıklar herkese..
nexsuz serdar01 PiN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ToR ToR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 148 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
bide domain le keywords bire bir aynı :D bu işte bir bit yeniği var 90TL boşa gitmiş geçmiş olsun. Hit artışı hiçmi olmadı ?

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
http://prntscr.com/6el0ed zaten böyleydi bi değişme yok görüldüğü gibi..

Aleejhoan Aleejhoan Yol açık, yola çık! Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1533
  • Beğeniler 230 / 380
  • Ticaret 135, (%100)
aynı sorun bende de mevcut

http://www.alicankosedag.com.tr
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

Aleejhoan adlı üyeden alıntı

aynı sorun bende de mevcut

paketin konu linkini paylaş da herkes bilinçlensin dostum..

kral55 kral55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam zaten bu tür yerler backlink amaçlı alınan yerler. Hit gelmesini beklerseniz yanılgıya düşersiniz.
Bende backlink amaçlı almıştım. Ama gerçekten bi faydası yok. Backlink için ben de paramı heba ettim oraya. :(
Hit düşünecekler almasınlarda, backlink amaçlı olanlar alabilirler. Ama ordan değil. Fiyatları çok pahalı. İyi reklamını yapıyo ve bizim gibi bilgisiz olan kişilere satıyolar.
Yapacak bişi yok :(
ThemeLove oaskan ToR

kişi bu mesajı beğendi.

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
şöyle; paket satın almadan arkadaştan örnek rapor ve ilgili sitelerin listesini isteseydiniz zaten işe yaramayacağını anlardınız. tabi bu konularda bilgisizde olabilirsiniz.

paketlerde sunulan web siteleri ingilizce güya pr'li domainler ama işe yaramaz domainler, sosyal medya dedikleriniz max 2000 3000 beğenili ölü facebook sayfaları, twitter hesapları bla bla.. yani spam yaparak yükselmek zor.

Size tavsiyem böyle işe yaramaz pr'li domain alıp millete seo paketi diye kakalayanlardan değilde adam gibi indexli, domain yaşı yüksek olan haber-blog sitelerinden tanıtım yazısı alın bir tanıtıma 100 tl verin en azından işe yarar.

İnsanların bilgisizliğini kullanıyorlar 150 tane şey yazıyorlar yok o, yok bu yok şuradan linkleme yok buradan imleme diyorsunuz ki heralde sitem uçacak halbuki çoğusu etkisiz + bir çoğuda zararlı :)
ThemeLove oaskan ToR

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

elegan adlı üyeden alıntı

şöyle; paket satın almadan arkadaştan örnek rapor ve ilgili sitelerin listesini isteseydiniz zaten işe yaramayacağını anlardınız. tabi bu konularda bilgisizde olabilirsiniz.

paketlerde sunulan web siteleri ingilizce güya pr'li domainler ama işe yaramaz domainler, sosyal medya dedikleriniz max 2000 3000 beğenili ölü facebook sayfaları, twitter hesapları bla bla.. yani spam yaparak yükselmek zor.

Size tavsiyem böyle işe yaramaz pr'li domain alıp millete seo paketi diye kakalayanlardan değilde adam gibi indexli, domain yaşı yüksek olan haber-blog sitelerinden tanıtım yazısı alın bir tanıtıma 100 tl verin en azından işe yarar.

İnsanların bilgisizliğini kullanıyorlar 150 tane şey yazıyorlar yok o, yok bu yok şuradan linkleme yok buradan imleme diyorsunuz ki heralde sitem uçacak halbuki çoğusu etkisiz + bir çoğuda zararlı :)

haklısın.. birkaç çıkardığı site referansı söledi fakat aramadım ben tabi site sahiplerini..

teknoabi teknoabi Lawyer Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Lawyer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 108 / 109
  • Ticaret 11, (%100)
Seo paketleri olarak sunulan tekliflerin çoğunun içi boş olduğunun farkında değil misiniz? Hala çalışmadan sadece belirli miktarda para vererek üst sıralara çıkmanın cennetten arsa satmaktan ne farkı var..!(işini iyi yapan arkadaşları tenzih ediyorum).

Üst sıralara çıkmak, sitenizin otoritesini arttırmak istiyorsanız bizzat çalışıp üzerinde duracaksınız veya illa para harcayacağım diyorsan Google Adwords'e harca
ThemeLove oaskan ToR

kişi bu mesajı beğendi.

Lawyer

Addison123 Addison123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
Madem konusu açılmış daha önceden bu site üzerinden SEO Paketi alan arkadaşlar aldıkları konu linki ile beraber şikayetlerini memnuniyetlerini paylaşsın SEO paketi almayı düşünenlerin kafalarında soru işareti kalmaz.
ThemeLove oaskan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al