-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu kadar abartacak birşey yok hocam, tasarımlarımı ingilizce kullanıyorum demek benim türkçeyi sevmiyorum anlamına gelmez. Hem Türkçe karakter sorununu çözüyor hemde kısa, hemde estetik, hemde tasarımlarda kullanılabilen saçma sapan textleri var. :) Başka sayayım mı? :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı
o amaçla olabilir ama ne değişecek 2 kelime uzun olması.Eğer öyle olması gerekseydi Atatürk Türkçe değil İngilizce yapardı resmi alfabeyi
Hocam ben Türkçe kullanmak istemez miyim sanıyorsunuz ?, bir siz mi ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e atam diyorsunuz. Belki ben yabancılara satacağım Ne belli ? Türkiye'de ki web tasarım satış oranları yabancılara göre kat kat daha düşük. Bir tema yabancılarda 80.000+ kez satılırken bizim temalarımız maksimum 5.000 hadi bilemedim 10.000 defa satılıyor. Özetleyecek olursak kimsenin ne yapacağına karışamazsınız. He bu arada 2 kelime çok şeyi değiştiriyor maalesef...
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı
Hocam lafımı anlamadınız onu yabancılara satacaksaniz neyse ama furkan kardeşimin büyün tasarımları İngilizce satışıda bazılarının yok. Ne yani türkçe yapsan kodlayıp satarken İngilizcesinin yapmak çok zor olmayacaktır mybb için.
O yüzden satış içinse amenna ama sergilemek için türkçe yapmak daha iyi değil mi?
Peki türk sitelerinde alıcı varsa bide çık türkçe yap kodlarken de İngilizce den mi çevirceksiniz
Ek Olarak: Hayır amacım eleştirmek değil öneri
Hocam isteyen tek dil yapar isteyen iki dil, çevirir belki. Neyse konuyu tartışma yerine çevirdik, kusura bakmayın :)
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet Furkan kardeşim ben de öneri için demiştim. Konumu kirlettim kusura bakma
accountr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
konuyu niye siyasete taşıyonuzki isteyen ingilizce kullanır isteyen türkçe sanki değiştirmesi
çokmu zor o yazılar 5 dk almıyor .
Software
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gayet hoş ve güzel duruyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
turuncu çok göz yoruyor bence biraz daha koyu olmalı.