27317-65de7e7633138.png

 

 

 

Merhabalar, sizlere bugün kendi geliştirdiğim bir backlink yönteminden bahsedeceğim. Bu yöntem ile link paketi, tanıtım yazısı, gsa, rankerx vb. sistemlerden tamamen kurtulma ve size ait ömür boyu çalışan bir backlink kaynağına sahip olacaksınız. 

Kendi geliştridiğim bu sistemde tamamen gerçek websiteler ve tamamen orjinal dofollow backlinkleriniz olacak. Ömür boyu kullanabileceğiniz bir sistemdir. Yani size herhangi bir backlink paketi, seo çalışması satmayacağım. Direkt olarak size backlink kaynağınızı süresiz ve ömür boyu garanti altına alacak kendi geliştirdiğim bir sistemi satacağım.

27317-65de7f36c6d43.png

Bu sistem tamamen kendi geliştirdiğim bazı yöntemler ve kodlar ile yapılmış tamamen orjinal bir sistemdir.  Pek detay veremiyorum ama size söyleyeceğim şey bu sistem 4 adımdan oluşuyor ve hepsinin kurulumunu eğitimini ben size birebir vereceğim. 

Sistemin içerdiği adımlar

  1. Linklerinizi takip edeceğiniz bir panel (kendim kodladığım bir panel)
  2. Linkleri toplamanız için gerekli kodlar (kendim kodladığım sistem)
  3. Linklerin birikeceği panel (kendim kodladığım sistem)
  4. Sistemi başlatmak için gerekli bazı gereksinimler. (hepsi dahil)

27317-65de8023a883c.png

Sistem maksimum 10 kişiye satılacaktır. Sistem ömür boyu kullanım garantisi ile size verilecektir. Nasıl kullanılacağı, nelere ihtiyacınız olduğu konusunda tüm bilgilendirmeler yapılacaktır. 

Sistemin Ömür Boyu Fiyatı: 50.000 TL (Tüm kodlar, yazılımlar vs. herşey sizin olacak)

Not: Kimse ile sistem bilgisi paylaşılmayacaktır. İsteyen gelir yüz yüze alır, isteyen önce ödeme yapar sonra sistemi alır. Saygılarımla. 

 

İletişim için lütfen PM atınız.