-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sürücü Eğitmeni
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Her zaman şunu düşünmüşümdür. Zor kulvarlarda yani film sitesi,video sitesi gibi içerik seçimimde sıfırdan başlamak yerine hazır var olan yol kat etmiş site almayı tercih etmişimdir.
Beni en çok sıkan olayda video sitesi açıcaksan videoları sunucunda barındıracaksın.Eğer buna gücün yetmiyorsa açmayacaksın. Çünkü kullanırken yok o videoyu sildi, yok bunun api formatı değişti , hiç bir video oynamıyor gibi sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Yani video sitesinde her zaman bir siteyi arkadasına alıyor bizim gücümüzün yettiği.
Kesinlikle bot ile içerik eklemeyeceksin eğer ki düzgün olmasını istiyorsan.Aklıma şimdilik bu kadar geliyor eğer olursa devamını eklerim.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim.
Bu durumda da iki farklı problem önümüze çıkıyor. Kendi sunucumuz, bu sunucu maliyetleri, hadi bunu aştık bir şekilde bu sefer de telif hakları vs. Bu nokta da görüşler almak isteriz.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam video konusunda kendimi iyice geliştirdiğimi düşünüyorum seo konusunda.Videolarda en büyük yapcagın seyi bastan yap.Acıklamaları baslıgı özgün gir.Atıyorum film sitesiyse herkes Kemal Sunal Full İzle yapar.Sen ise Kemal Sunal En Güzel Filmi gibi bir iki değişiklik yap ve acıklamarıda özgün kendi kafana göre gir.Sonra güzelce hergün düzeyli bir şekilde imleme v.s yaparsan birde saglam seoculardan ayda ufaktan bir paket alsan kısa sürede istediğin yere gelir ve harcamalarının karsılıgını alırsın.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Adsense kullanan arkadaşlar varsa bu konuda telif hakları noktasında ne gibi önlemler alınabilir? Bu konuda görüşü olan var mıdır?
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Viideolar Telif hakalrıyla korunmadığı sürece Adsense için sıkıntı olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Kardeşim ben film işine girmiştim bir ara. Gerçekten zor. Rekabet hatsafada. Ha,güzel bir script alırsın güzel de domain. Sıkıntısız host. Ardından 30,40k lık aktif facebook sayfası. O zaman bir yerelere gelebilirsin (belki)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Videoların sosyal ağlarda paylaşmaya uygun olmalı player ın düzgün sade işlevsel olmalı guvenliğin ve serverın/hostingin kaliteli olmalı :) benden bu kadar diğerlerinin dedikleri doğru ben ek olarak söyledim.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.
Burada amaçlanan şey gelip geçici bir dizi, film sitesi veya embed kodlarıyla çalışan bir çöp siteden ziyade kalıcı, ileride projelendirme ile yükseltilebilecek bir başlangıç yapabilmek. Bu noktada değerli görüşlerinizi bekliyorum.