program
araçlar
reklam
iletişim
WM Aracı - Webmaster Forumu

Go Back   WM Aracı - Webmaster Forumu > Webmaster Genel Konular > Bilgi Arşivi
Giriş Yap

Paylaş Seçenekler Stil
Okunmamış 30 Ocak 2012, 20:18
Melek Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı

Beğenilen Mesajları: 88
Beğendiği Mesajlar: 112
Ticaret Sayısı: 0
Ticaret Yüzdesi: %0

Hayatınızı kolaylaştıran diyorum çünkü günümüzün ortalama bir 10 saati falan bilgisayar başında geçiyor Haliyle bazen bizim için işlerimizi kolaylaştıran, sık kullanılan listemizden hiç eksik olmayan bir takım web siteleri mevcut.. Ben elimden geldiğince kendi listemde bulunan siteleri sizlere tanıtmaya çalışacağım..

• İlk olmazsa olmazım 10 dakika sonra kendini imha eden (yada isterseniz bu süre dolmadan tekrar 10 dakika daha uzatabiliyorsunuz süreyi) bir mail adresini almamı sağlayan 10minutemail. Artık mail adresime gelen onlarca siteden bilgilendirme mailleri, duyurulardan sıkıldım ve imdadıma yetişti resmen bu site ve kesinlikle tavsiye ederim

• Bazen sitelerimizde bir sorunla karşılaşıyoruz ve yardım edecek olan kişiler bizden kodları istiyor bu kodları açık açık yazmak istemeyen kişiler pastebin aracılığıyla sitede ki kodları karşıya ulaştırmamıza yardımcı oluyor. En güzel özelliği ise sizin belirlemiş olduğunuz süre içinde link kendini imha ediyor.. Kesinlikle tavsiyemdir
  • Hemen hemen herkesin ortak bir sorunu var o da bilgisayarımız için yada web sitelerimiz için arka plan bulmak.. Wallbase'in geniş arşivi sayesinde bu büyük sorun ortadan kalkıyor. Sitenin en çok beğendiğim özelliği ise anahtar kelimeye göre arama yapabilmesi..
  • Yazılım ile uğraşan kişilerin bilgisayarında mutlaka bir kod editörü programı vardır. Ama artık qip.li sitesi sayesinde programa ihtiyacımız kalmadan css ve php sayfaları site üzerinden oluşturabiliyoruz yazdığınız kodların önizlemeside hemen yanında karşımızda
  • Tasarım ile uğraşan arkadaşlarımızın bir çoğu belki de bu siteyi biliyordur fakat bilmeyenler için tekrar tanıtmak istedim Bir tema yapacağız ama bir türlü renklerine karar veremiyoruz. Yada seçtiğimiz renklerde bir uyumsuzluk oluyor. Colourlovers sayesinde bu sorun ortadan kalkıyor ve yüzlerce seçenek karşımıza çıkıyor. Artık sadece hangi renk paletlerini seçeceğinize karar vermeniz yeterli..
  • Gene tasarım konusunda bir web sitesi önereceğim size fakat bu daha çok photoshop programını kullanamayan, hazıra konmayı tercih eden (Ben ) kişiler için bire bir.. Bir avatar seçtik diyelim aa bu avatarın köşeleri oval olsun yahu diyorsunuz ama program ile yapamıyorsanız RoundPic bunu sizin için yapıyor. Resmi yükledikten sonra sadece hangi köşelerinin oval olmasını istiyorsanız onu seçmeniz yeterlidir
  • Yerli malı olan site adreslerini kısaltan bir web sitesi.. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Burak'a aitti bu site.. Sadeliği nedeniyle sık kullanılanlarım da yerini almaya hak kazandı URL AÇ
  • Son olarak ise olmazsa olmaz icon bulmamıza yardım eden İcon Finder sitesi. Her halde duymayan bilmeyen yoktur?
  • Hani bazı arkadaşlar oyun delisidir onların bilgisayarları da genelde yeni olur ve oyun konusunda sıkıntı yaşamazlar çok. Ama benim gibi arada sırada oyun oynamak isteyipte bilgisayarının kaldırmadığı anlarda ki kızgınlık ve bilgisayarı duvardan duvara atma hissi artık son buluyor. Son buluyor diyorum çünkü Can You RUN It sitesi sayesinde yükleyeceğimiz oyunun sistemimizde düzgün çalışıp çalışmayacağına bakabiliyoruz.
  • Bir arkadaşınıza yada sevgilinize artık her kimse Not, şiir yazmak istediniz fakat bir daha mail ile yada facebook ile uğraşamam diyorsanız online not yazabileceğiniz bir sitedir. Şuanda sadece not yazıp link adresini kısaltma özelliği mevcut. İlerleyen günlerde dosya ekleme, gönderme ve üyelik sistemi de gelecekmiş. Aslında bu işlemleri mail ile de yapabilirsiniz fakat Türk girişimi olduğu için desteklemek lazım
Sizin işlerinizi kolaylaştıran siteler hangileri??

Yazar: Melek
Kategori: Bilgi Arşivi
Web Adresim: www.sineblog.net
admin, Psycho, DarkGirl ve 8 kişi daha bunu beğendi.

Konu Melek tarafından (03 Şubat 2012, 16:59 ) değiştirilmiştir.
Okunmamış 30 Ocak 2012, 20:36
Batuhan Adlı Üyenin Avatarı
www.batuhanbensoy.com

Beğenilen Mesajları: 180
Beğendiği Mesajlar: 234

Sık sık kullanıyorum;
Alıntı:
İlk olmazsa olmazım 10 dakika sonra kendini imha eden (yada isterseniz bu süre dolmadan tekrar 10 dakika daha uzatabiliyorsunuz süreyi) bir mail adresini almamı sağlayan 10minutemail. Artık mail adresime gelen onlarca siteden bilgilendirme mailleri, duyurulardan sıkıldım ve imdadıma yetişti resmen bu site ve kesinlikle tavsiye ederim
Okunmamış 30 Ocak 2012, 21:06
Üyeliği Durdurulmuş

Beğenilen Mesajları: 64
Beğendiği Mesajlar: 108

Vaybe bilmediğim siteler (3 tanesi)
Okunmamış 30 Ocak 2012, 21:45
Raphael Adlı Üyenin Avatarı
Wordpress & Seo

Beğenilen Mesajları: 129
Beğendiği Mesajlar: 56

Güzel derleme olmuş.
Okunmamış 30 Ocak 2012, 21:46
VeniVeciVokke Adlı Üyenin Avatarı
Mert YILMAZ

Beğenilen Mesajları: 107
Beğendiği Mesajlar: 255
Ticaret Sayısı: 6
Ticaret Yüzdesi: %100

10 Minute Mail gerçekten muazzammış
Okunmamış 30 Ocak 2012, 22:45
Psycho Adlı Üyenin Avatarı
Yusuf

Beğenilen Mesajları: 393
Beğendiği Mesajlar: 149

bir çoğu bilmediğim siteler yararlı bir konu olmuş. teşekkürler.
<--! Am I Psycho? -->
Okunmamış 30 Ocak 2012, 23:34
WMAracı

Beğenilen Mesajları: 92
Beğendiği Mesajlar: 50
Ticaret Sayısı: 7

Teşekkürler. Şu 2 siteye bayıldım
wallbase.cc
colourlovers.com
Okunmamış 30 Ocak 2012, 23:37
sanalzade Adlı Üyenin Avatarı
Paylaşmak Güzeldir.

Beğenilen Mesajları: 93
Beğendiği Mesajlar: 117
Ticaret Sayısı: 10

Wallbase, RoundPic iyiymiş.
Teşekkürler.
Paylaşmak Güzeldir.
Güncel Blog
Okunmamış 30 Ocak 2012, 23:41
tugraweb Adlı Üyenin Avatarı
Hastasıyız Dede!

Beğenilen Mesajları: 15
Beğendiği Mesajlar: 10
Ticaret Sayısı: 1

İçinde bilmediğim çok güzel siteler varmış. Güzel yazı olmuş.Teşekkürler.
Ayrıca wallbase süpermiş.

Konu tugraweb tarafından (30 Ocak 2012, 23:47 ) değiştirilmiştir.
Okunmamış 30 Ocak 2012, 23:43
Lider Adlı Üyenin Avatarı
Yahyadincer.com

Beğenilen Mesajları: 36
Beğendiği Mesajlar: 90
Ticaret Sayısı: 2

paylaşım için tşkler.
Yapılan Her Kahpeliğe Bir Ziyaret Borcum Olsun!..

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)

Seçenekler
Stil
Normal Normal