|
|
|
||||
|
||||
|
Evet Arkadaşlar Daha Öncede Açmıştım Yaşı Daha Erken Dediniz 1 Aylıktı 2 Aylık Oldu Fakat İndex ALmıyor Google İnndexim var Backlink Çalışması Yaptım 15 Gösteriyor İleride Dahada Yükselicek Yahoo Siteexpolerer Giemiyoruz Nerden Ayarlıcaz Yahonun İndexlemesi İçin.+Bing
|
|
|
||||
|
||||
|
Yahoo ile bing şuanda birleşti yahoo için bing'e kayıt yaptırman gerekiyor.
Ayrıca google'de 26 İndex'in var bu sana hiç bir türlü yardımcı olmaz diğerlerine girmen için 100'den fazla index lazım. Google index arttır birazda alexa artar o sırada yakın zamanda girersin bing geç alır onun huyu öyle yahoo dediğim gibi 100 indexi geçir almaya başlar. İlk kayıt ettirmeyi unutma ama. |
|
|
||||
|
||||
|
Webmaster araçlarından kayıdınızı yaptırın.
Bing arama motoruna URL adreslerinizi günlük 10 ar adet olarak gönderebiliyorsunuz. Gönderdiğiniz linklere bing direkt olarak girdiği için index alması onun için kolaylaştırıyor... Google yada farklı bir arama motorunun index almasına gerek yoktur... Teşekkür ederim... |
|
|
|||
|
|||
|
valla arkadaşlar bing geç alır diye birşey yok bing in webmaster tools dan hesap aç ve siteni ekle bendede daha önceleri index alıyordu sonra sanırım beni banladı index sıfır gösteriyor anlamadım neden böyle yaptığını bir fikri olan varmı arkadaşlar.
|
|
|
||||
|
||||
|
Tekrar bir daha konu açmayayım. benimde derdim aynı, ilk zamanlar sitem bir indexlendi ama bir daha indexlenmedi. nedeni ne olabilir acaba? Yahoo indexlerken neye dikkat eder?
Bing Indexi : 1 Yahoo Indexi : 9 |
|
|
||||
|
||||
|
nedense böyle sıkıntılar oluyor ben de çözemedim.Yandex yeni yeni index alıyor Bing ise hala 1
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |