Binance 190$ dağıtıyor malum Türkiye şartlarında güzel para herkesin faydalanabilmesi için yöntemi paylaşıyorum sizlerle ;

Önceden Kayıtlı olanlarda kazanabiliyor , olmayanlarda 

 

Referans kimliğim : CPA_00ZQP3LD3U

 

Kampanyanın bitmesine son 7 gün kaldı buda halledebilmeniz için yeterli süre

 

Önceden üye olanlar için ;

1- Binance uygulamasını açıyoruz.

2- Uygulama açıldıktan sonra sol üst köşemizde sarı şekilde Binance logosu görünücek ona tıklıyoruz

3- Ardından Referans butonu görünücek ona tıklıyoruz.

4- Ortalama olarak önceden kayıtlı olandada yeni kayıt olan arkadaşlarada bonus olarak 160$ ile 180$ bandında başlıyorsunuz.

5- Şimdi geriye kalan meselemiz arkadaşlarımızı davet etmek bunda 2 çeşit kazanma yöntemimiz mevcut. 1. si ; Davet ettiğimiz kişi üye olup KYC doğrulaması yapar ise 2. si ; Üye olan kişi ilk yatırma harcama işlemini 100$ üstünde gerçekleştirir ise tekrar sizde kazanç sağlıyorsunuz.

6- Bu şekilde 190$ yaklaşıyorsunuz

 

Önceden üye olmayanlar için ;

1- Binance global uygulamasını indirmeniz lazım. (Binance TR değil unutmayın Global olanı)

2- Ardından uygulamaya girdiğinizde kaydol kısmına gelip kayıt işlemlerinizi ve KYC doğrulamasını tamamlıyorsunuz kayıt işlemleri sırasında referans kimliği sorucaktır. Orda referans kimliğini yazarak bonus 160$ - 180$ ile başlıyabilirsiniz.

3- Ardından artık kayıtlı üye olduğunuzdan dolayı yukarıdaki " Önceden üye olanlar için " kısmından adımları takip edelim 

 

Konuyu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim ihtiyacı olan arkadaşlar faydalanabildiyse ne mutlu bana iyi forumlar dilerim hepinize.

 

Şu an bendeki durum bu şekilde çok az kaldı almama , yöntemi sizin ile paylaştığım için yardımcı olursanız benimde çekmem an meselesidir. Son 1-2 kişi eksiğim var bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Görsel;

141671-663ac6a9e2b2d.png