Site adı : Alışveriş
Site url : http://www.alışveriş.gen.tr
Site Konu başlığı : Alışveriş ile alakalı her şeyi bloğumuz Alışveriş.gen.tr de bula bilirsiniz.

Site içeriği :
Alışveriş bloğumuzda Online alışveriş siteleri, alışveriş merkezleri ve alışveriş ile alakalı her şeyi bloğumuzda paylaşma amaçlı bloğumuzu açmış bulunmaktayız. Daha önceki sitelerimde online alışveriş sitemizin tanıtımını yapmıştım. Alışveriş site kurulumu yaparken karşılaştığım sorunları forum sitelerinde paylaşmıştım. Özellikle wmaracı.com bu konuda bana çok yardımcı olmuştu ve halen yardımcı oluyorda. Bende hiç bir menfaat gözetmeksizin alışveriş siteleri hakkında her şeyi alışveriş bloğumda paylaşacağım.

Online alışveriş siteleri : Online alışveriş siteleri hakkında detayları alışveriş.gen.tr bloğumuzda bula bilirsiniz. Alışveriş siteleri hakkında dilek ve şikayetlerinizi bloğumuzda paylaşa bilirsiniz. Bu konuda çok ciddi alışveriş sitelerinin işleyişleri ve diğer detayları hakkında her türlü bilgiye sahip ola bilirsiniz.
Moda : Bayan giyim, Erkek giyim ve giyimle alakalı her şeyi bloğumuzda paylaşacağız. Gerek ünlülerin moda takiplerini gerekse kendi moda tasarımını yapan tasarımcıların yaptığı her şeyi moda kategorimizde bulabilirsiniz.