Bugün bir kaynakta görüp, eleştirdiğim, iyi bir hakkımda sayfası yazılması konusunda bir şeyler denemeye karar verdim. Blogumda karşılaşılan zorlukları toplamayı deneyeceğim. Blogcuların oldukça fazla olduğu bu forumdan güzel yorumlar geleceğini düşünüyorum. Hem bloglarınızın linklerini eklemiş hem de genel bir konuda yardımcı olmuş olursunuz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Genelde karşılaştığınız sitelerde, böylesi bir başlık altında, size madde madde iyi bir hakkımda sayfasının nasıl hazırlanacağına dair taktiklerden bahsediliyor. Vaktiyle ben de çok taktik ezber edip, fazlasıyla iyi bir hakkımda sayfası hazırlama girişimlerinde bulundum. Fakat size şu an öylesi şaşalı taktikler sıralayamayacağım. (bkz. Hakkımda ) “Gelin karşılaştığımız zorlukları alt alta dizelim.” diye bir talepte bulunacağım.

Ev sahibi olarak ilk ben başlıyorum:

Beni en çok zorlayan şey, hakkımda sayfasının mutlaka iyi olması gerektiğinin fazlasıyla dikte edilmiş olması. Bu sebeple defalarca yazıp, yazıp siliyorum. Hakkımda yazısı yazmaya başlamışken, kendimi bir anda elimde çay ile beraber haber sitelerinde dolaşırken buluyorum. Ciddi ciddi oldukça zamanımı alıyor ve bu süreç beni yorduğundan dolayı en son “Az olsun, öz olsun.” diye bir şeyler karalayıp geçiyorum.

Ben sıramı savdım. Şimdi sıra sizde!

Ayrıca: Söylenecek varsa, “Evet. Nerede zorlandığımızı, neden yazamadığımızı biliyoruz. Ama yine de yazamayabiliyoruz!”

Not: Olur da başka yolla iletmeyi düşünenler olur diye bu açıklamayı yapmayı gerekli görüyorum: Lütfen yorum olarak düşüncelerinizi gönderin.



kaynak: http://www.yyildiz.com/neden-iyi-bir-hakkimda-sayfasi-yazamiyoruz.html

Not: Konum düzenlenmiş. Ama ben yazımın altında yorum olarak toparlayıp. Daha sonra en sık nelerden bahsedilmiş listelemek istiyorum.