|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar biliyorsunuz dot.tk alan adları ücretsiz oldu, bende hoşuma giden bir alan adını aldım ve bu domaini bloggere yönlendirmek istiyorum nasıl yapabilirim yada böyle birşey mümkün mü?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
reglerken yönlendirmek istediginiz adres bölümüne yaz oluyor galiba.
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhabalar,
Öncelikle Dot.tk'ye giriş yapıp, domain isminizi girin ve "Go" butonuna tıklayın. Ardından, "Bu Alan Adını Yönlendir" seçeneğini işaretleyin ve blogger adresinizi oraya yazın. Gerisi zaten yapacağınız işlemlerden ibaret. Kolay gelsin. |
|
|
||||
|
||||
|
Eğer alan adını kaydettiyseniz ve kaydederken yinlendirmediysenizde mydot tkm > domain panel > modify > domain forwarding seçeneğini seçip yönlendirmek istediğin adresi yaz
|
|
|
||||
|
||||
|
Bana kod geldi. Giriyorum yanlış diyor yahu
![]() Ek Olarak: Bana kod geldi. Giriyorum yanlış diyor yahu
|
|
|
||||
|
||||
|
Hocam dot.tk yı bu şekle getirin:http://prntscr.com/6dike
Blogger da böyle olsun:http://prntscr.com/6dimu @Furkan Dot.tk Türkiye'ye Yeniden Hizmet Veriyor. Bedava Tk Alan Adı Alın Konu ultrahako tarafından (22 Şubat 2012, 21:20 ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
anlaşmayı net bi şekilde okuyun... Ben güncel blog yaptım 2. ayda günlük 1 k ya çıktım ve alan adını elimden aldılar.. gelen mail deki açıklamada günlük giriş fazla sı diyodu.. ve 2 - 3 gün sonra aşan adına girdigimde bi açık attırma sitesinde alan adını koymuşlar satılık şekilde...emekleriiniz boşa gider..... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Banada Lazım..
|
|
|
||||
|
||||
|
Herkese teşekkür ederim yöntem işe yarıyor site yönleniyor ama neden bilmiyorum bir şüphe kapladı içimi bende vazgeçtim. 1 yılın sonunda sitedeki tüm emeğim boşa giderse çok üzülürüm bu yüzden blogspot la devam etmek istiyorum.
@Furkan sana ne kodu geldi ki ben kodla felan uğraşmadım? @Üşengeç Adam alan adını kullanmak için konudaki 4.mesajı oku, alan adını kaydettirdiysen 5.mesajı oku ve uygula. ![]() |
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |