ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
blogger denemeye karar verdim, ( ilk defa )
seo eklentileri filan yoktu sanırsam, seo'sunu nasıl yapabiliyoruz.
Tema önerileriniz varmı? ( kişisel blog, teknoloji blog, v.b sade manşet veya manşetsiz tema)
ve kendi deneyimlerimizden söyliceğiniz birşey ?
1-2 hafta konu girdi'sinde bulunucağım eğer hit gelirse .com almayı düşünüyorum,
teşekkürler yorumlara,
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yunusemre adlı üyeden alıntı
Blogger kullanmak kolay, sadece düzenli içerik girmen yeterli olacaktır, imleme, pingleme yapman gerek arada tabi.
Googleye blogger seo ayarları yazarsan bulabilirsin, veya ;
Blogger temaya gelirsek, googlede arama yaparsanız çok çıkar karşınıza, bir çok tema siteleri mevcut, ama ücretli tema almak isterseniz yardımcı olabilirim.
1-2 hafta içerisinde hit gelmez, siz projenize hemen bir domain alarak başlamalısınız, güzel sade bir tema, ve özgün içerik ile kısa zamanda güzel yerlere gelirsiniz.
Yardımcı olabileceğim başka konu var ise, pm den veya buradan belirtebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim. tema'lara bakıyordum zaten kardeşimde , şimdi sağlam tema vardır benim göremediğim tema vardır, gördüklerimi pek beğenemedim ben, türkçe yapımcısı olan bir tema önerebilirmisin veya blogger ' tema larında wmaraci'ndan daha üst düzeyde daha kaliteli bir site yazabilirsin ö.m'den biliyorsan
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
phpsever
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://git.io/vyrHQ ~ True Legend
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
tema seçiminiz içeriğinize bağlı olarak da değişir.Yani moda blogu açacaksanız daha görseller slaytlar gerekli fakat teknoloji blog açacaksanız daha başka temalar denemelisiniz.Size tavsiyem blogger temalardan anlayan biriyle irtibat kurmanız ve beğendiğini şablonda istediğiniz değişiklikleri yapmanız.
Ayrıca bu iş tutarsa domain alacam fikrini silmelisiniz.Domain alıp başlamalısınız.
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Blogger oldukça sade ve arkasında Google olduğu için indexlenmesinde veya Seo çalışmalarında fazla sıkıntı çıkartmaz. Ayrıca projene 1-2 hafta içeresinde çok hit gelmesini beklemek yanlış olur. Projene güveniyorsan direkt olarak alan adı alıp başlaman çok daha faydalı.
Tema konusuna gelince eğer beğenirsen benim editlediğim Teknoloji Hocam blogger teması var ona baka bilirsin. Ayrıca Diğer konularda elimden geldiğince yardımcı olurum Pm atmanız yeterli.
Bu arada Profil resminizde ki kim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hasan Ekşi adlı üyeden alıntı
Blogger oldukça sade ve arkasında Google olduğu için indexlenmesinde veya Seo çalışmalarında fazla sıkıntı çıkartmaz. Ayrıca projene 1-2 hafta içeresinde çok hit gelmesini beklemek yanlış olur. Projene güveniyorsan direkt olarak alan adı alıp başlaman çok daha faydalı.
Tema konusuna gelince eğer beğenirsen benim editlediğim Teknoloji Hocam blogger teması var ona baka bilirsin. Ayrıca Diğer konularda elimden geldiğince yardımcı olurum Pm atmanız yeterli.
Bu arada Profil resminizde ki kim :D
Teşekkürler temayı buldum, bir sorunum olursa yazarım.
Profil resimimdeki dio 'dur yabancı rock dinlediğim için görüşleri ile kendime örnek aldığım kişidir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ronnie_James_Dio ayrıntılı bilgisi, ayrıca şarkıları 11 yaşında beni bass gitar'a özendirmiştir. 13 yaşından buyana çalıyorum katkısı büyük benim için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Vallahi tek bildiğim yıllardır kullandığım sistemin yalnızca yaşayarak öğrenilebileceği. Ne anlatımlar ne görseller bana hiçbir katkı sağlamadı bu güne kadar. En iyisi sen işini zamana yayarak yap.
Domain konusunda da hızlı davranmanı öneririm çünkü blogspot ile yakalayacağın başarıyı kaybetme olasılığın var.