goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uzun zamandan beri blogumdaki yazıları yazdıktan sonra takip etmiyordum..bugun yaptıgım incelemede ise 170 yazımdan 130 tanesinin indexlendigini fark ettim yani google 40 yazımı index almamış..bu 40 yazımın hangileri oldugunu buldum.. dedim ping filan atayım indexlensin birde baktım ki o 40 yazım baska sitelerde calınmıs gördum ve ardından indexlenmeyen 40 adet yazımı yani calınanlarda diyebiliriz sitemden sildim...şimdi benım merak ettigim ve sormak istedigim su sitemden bır saat içerisinde 40 yazıyı sıldım diye aramalardan ve sıralamalardan ilerideki günlerde hızla mı düşerim yoksa bu düşüş yavaşmı olur.eger yavas olursa bir hafta içinde yenı özgün içerik girerek arayı kapatıcam..Engin bilgileri olan hocalarımdan faydalanmak istiyorum şimdiden tesekkürler
Ek Olarak: konu igi çekmedi sanırım! hala güncel yardım bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer o 40 makalenin tamamı özgün ve sana ait ise silmen yanlış olmuş. Çünkü google o konuları indexlememiş olabilir (ilgisizlikten) ama o konuların senin sitende yer aldığını biliyordur. Sana tavsiyem siteni sürekli güncel tutman ve twitter, facebook, friendfeed gibi sayfalardan sitene üyelik açarak sitene eklediğin makalelerin linkini bu sitelerde paylaşmak. Sitenizin içeriğini bilmediğim için daha fazla bilgi veremiyorum.
Jiber
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çalınan yani sildiğin 40 adet yazının zaten indexlenmediğini söylemişsin. index almayan konulara hit nerden geliyordu? yok eğer zaten hit almayan konulardı ise genel anlamda bir hit kaybın zaten olmaz...
goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hitlerim index almış olan diger yazılarımdan geliyordu jiber.yani 140 yazı küçümsenicek bir raıkam degil. bu oranla ile gün içinde 500-700 arası hit alıyorum siteme..indexlenmeyen 40 içerigimi silmemin nedeni google ın indexlememesi ve baska yani çalınan sitelerde index alması..yazılarımın tamamı özgündür bu arada
goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **