|
|
|
|||
|
|||
|
Kimdir.com Nedir?
Sosyal ağların da etkisiyle giderek artan internet kullanımı, son yıllarda farklı bir boyut kazandı. Sadece eğlence ya da arkadaş ekleme amaçlı olan ağların yanı sıra, iş hayatına yönelik de bazı portalların varlığı, giderek artan bir “hesaplar listesi” oluşmasına yol açtı. İnternet kullanıcıları, kişisel deneyimlerini ve herhangi bir konuda görüşlerini aktardıkları blogları ile seslerini duyurur oldular. Kimdir.com, internet kullanıcılarının kendilerini bir noktadan ifade edebilmeleri adına geliştirilen bir site olarak 2011 yılında faaliyete başladı. Facebook, Twitter, LinkedIn gibi sosyal ağ hesaplarınız ile blogunuzu, kişisel web sitenizi tanımlayarak arkadaşlarınıza tek bir hesaptan bu linkleri iletmenize imkan sağlar. Davetiye Koşulları Davetiye Kazanabilmeniz için yapmanız gereken tek şey 5 Konuya, konu ile alakalı yorum yazmaktır. Kurallar:Yorumları gerçek adınızla yazmanız ve davetiyenin gönderilmesini istediğiniz mail adresinizi kullanmanız gerekmektedir. |
|
|
|||
|
|||
|
5 konuya "alicin12" nickiyle yorum attım. davetiyemi kubilaycenkkarakas@gmail.com adresine istiyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
5 konuya cevap verildi "Ogün Sakız" gs_kemal_1999@hotmail.com
|
|
|
|||
|
|||
|
yorumlar atıldı mrguner@windowslive.com
Ek Olarak: hala gelmedi davetiyem yorumlara Mustafa Güner olarak yorum attım kardeşim. |
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |