lostyazilim
tr.link

Haber ve Magazin Site Sahipleri (DİKKAT)

3 Mesajlar 603 Okunma
acebozum
tr.link

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Kendi blogumu kurarken de bir ara çalıştığım yer için açmıştım. Şimdi işler az daha gelişti.

Eğer haber ve magazin siteniz, blogunuz varsa; dilerseniz e-posta adresinizi bırakabilirsiniz. Bir organizasyon firmasıyla bir mankenlik ajansının (ikisi de KKTC'den) haber ve etkinliklerini özgün görsellerle birlikte gönderebiliriz.

Link veya referans göstermenizi beklemiyoruz. Haber niteliği taşıyıp taşımadığına karar verdikten sonra, bülteni yayınlayabilirsiniz istediğiniz şekilde.

Örneğin dün (21 Kasım) bir gala gecesi yapıldı. Bununla ilgili basın bülteni ve görselleri gönderdik özellikle KKTC medyasına; ancak talep olursa, sizlere de iletmek istiyoruz. Ayrıca yayınlanması durumunda, iki şirketin de FB ve Twitter sayfalarında paylaşım yapılmaktadır.

Bu iki şirketin göndereceği bültenleri almak isterseniz uygun konu başlığıyla birlikte sitenizi/blogunuzu ve e-posta adresini özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Zarina Ajans & Cast ve Beyaz Kurdele

elektronikssl
webimgo

msdselim msdselim tryemek.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)
gönderilcek yazılar özgün olmayacak değil mi hocam

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)

msdselim adlı üyeden alıntı

gönderilcek yazılar özgün olmayacak değil mi hocam

Bülten hazırlanıyor standart olarak; ama bugüne dek aynısını yayınlayan (2007'den beri henüz denk gelmedim) çıkmadı. Genel olarak, uzun uzadıya yer veriliyor ayrıntılara.

Normalde işimiz daha çok KKTC'deki yazılı basınla. Onlar da ister istemez sponsor isimlerini falan yazmıyorlar ve ayrılan sütuna göre metni şekillendirebiliyorlar.

Tıpa tıp aynısını barındıran bir başka kaynak olmaz diye düşünüyorum; çünkü görsel seçeneği bile yüksek tutuluyor. Dünkü örnek için 10-15 civarı potansiyel içerik var misal. Editörler de, kendi üsluplarına göre değiştirip istediklerini elbette çıkarabilir. Yani bülteni tek tip yolluyoruz, ama 7-8 gazete ve birkaç site/blogda haber çıktığında bile aynısına henüz denk gelmedim.

Misal bir tanıtım yapılmıştı. Arama sonuçları böyle: "fahriye özay di figaro"

Bununla ilgili çıkan sonuçlardan bazıları:
Kendi blogum
Yazılı basından biri
Magazin sitelerinden biri

Not: Daha fazla örnek isteyen olursa gönderebilirim Google arama sonuçlarından.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al