Nisan başında Google Play Store android uygulamasını yenileyen Google bu kezde Play Store'un masaüstü versiyonunu yeniliyor gibi görünüyor.
Kısa bir süreliğine Google Play Store'u açmıştım ki aşağıda gördüğünüz gibi bir ekranla karşılaştım. Fakat bu uzun sürmedi ki 2-3 dk sonra yenilediğimde sayfa eski haline geri döndü. Ancak bu kısa sürede Play Store'un o halinin ekran görüntüsünü almayı başarabildim. O iki üç dakikalık arada ise bir tek bende mi diye araştırma yaptım ve bir tek bende böyle bişey olduğu kanısına vardım.

Yeniliklere gelecek olursak;

Üst taraftataki mini menüye Müziklerim, Kıtaplarım, Dergilerim, Filmlerim ve TV menüleri eklenmiş. Biraz altında yine klasik bir slider onun altında sol tarafta Müzik, Kitaplar, Dergiler, Filmler ve TV, Android Uygulamaları, Cihazlar kısa yolları bulunuyor. Cihazlar kısa yolu dikkatimi çektiği için içerisine girdim ve bakma şansı buldum. Kısa yola tıkladıktan sonra karşıma "Şimdilik cihazlar ülkenizde satışa sunulmadı." gibi bir yazıyla karşılaştım.


Kısa yolların altına da indiğimizde Top TV Shows, Games, Top Sellers in Music, Free Trial Magazines gibi bir resimler kısa yolu karşılıyor bizi. Burda yola çıkarakta sayfanın henüz Türkçeleştirme aşamasında olduğunu düşünüyoruz.


Bunlarında altında "Sizin İçin Öneriler" başlığı bulunuyor burada Kirap önerileri, Albüm önerileri ve uygulama önerilerinin bulunduğu bir alan bulunuyor.


Onunda altına indiğimizde ise sol tarafta En Çok Satan Albümler, En İyi Kitaplar, En Popüler Dergiler, En Popüler TV Şovları, En İyi Filmler, En Popüler Ücretli Android Uygulamaları başlıkları altında yine menüler bulunuyordu.

Sağ tarafta ise Öne Çıkan Albümler, Öne Çıkan Kitaplar, Öne Çıkan Dergiler, Öne Çıkan TV Şovları, Öne Çıkan Filmler, Öne Çıkan Android Uygulamaları başlıkları altında albümler, kitaplar, dergiler, TV şovları, filmler ve uygulamalar listeleniyor.

Resimler için tıklayınız.