hduman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam sana tavsiyem bir anda fazla yüklenme yavaş yavaş ekle tarifleri yeni sitelerde aşırı yüklenme kötü sonuçlar doğurabiliyor birde yeek tarifleri özgün yazılsa bile içerik heryerde aynı olduğu için bununda payı olabilir kolay gelsin.
hafsel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site haritası tek yol.Konuları ekledikten hemen sonra site haritası oluşturup pingleyin.Resimler içinde aynı şey geçerli resim sitemap oluşturmayı araştırın
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam zaten web mastertools gibi ayarları yaptığınızı düşünerek bunları es geçiyorum ve bu ara ciddi index düzensizliği bulunan Google için biraz zaman ayırmanız gerektiğini düşünüyorum. 2.5 aylık bir sitemiz var yeni açtığımız bizim de, konu ile ilgili her yazılanı okumaya çalışıyorum, sorun nerede anlamak üzere; dalgalanma var olduğunu herkes dile getiriyor, Wordpress ağırlıklı sistemlerimize rağmen ben de aynı sorunu yaşıyorum, ama birden 1-2bin index güncelleniyor, bazen yarıya düşüyor, 2 gün sonra toparlanıyor. Sanırım kademeli bir kontrol sistemi oluşturuluyor sürekli olarak. Biraz da fazla içerik girmenin verdiği sıkıntı var sanırım yeni sitelerimizde, hevesimizi Google yanlış algılayabiliyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,google benim sitemide çok geç indexliyor.bugün film eklediysem belki bir hafta sonra google da çıkmaya başlıyor.hızlı index almam için ne yapmam gerek acaba.Ayrıca sitemap kurulu benim sitede fakat ana sayfada sitemap butonu ekli değil.ana sayfaya eklememde bi fayda olurmu yoksa eklemesektemi olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yiğido
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende siteyi açalı 4 gün oldu 20 25 tane konu ekledim fakat daha site adı google'da görünmüyor :D Konularda görünmüyor .. Çok garip :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Rica ederim, benzer durumları yaşıyoruz o yüzden ben kendimi dizginlerken sizin de eşlik etmenizi istedim sadece :)
TRonepiece adlı üyeden alıntı
Bende siteyi açalı 4 gün oldu 20 25 tane konu ekledim fakat daha site adı google'da görünmüyor :D Konularda görünmüyor .. Çok garip :D
4 gündür hiçbir info veya index görünmemesi garip geldi açıkçası, robots.txt ayarlarınız, webmastertools gibi işlemleriniz olmasına rağmen hala hiç görünmüyor musunuz?
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com