|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar yeni kurulan www.sendsee.com türk microblog ve sosyal paylaşım platformu için basit küçük bir logoya ihtiyacım var
ben sade bir yazı kullandım fakat içinde göz ve zarf ikonları olan sendsee yazan bir tasarıma ihtiyacım var . Buna karşılık yapanın herhangi bir işini de yapabilirim . bir kaç sitem var adreslerini veririm reklamını da yayınlayabilirim . Yardımcı olursanız sevinirim bir anınız olur şayet tutarsak .
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
redonize aslında haklısın fakat . ücretle yapılmayan işten daha fazla hayır geliyor
isteyerek yapılmış oluyor tamamen . zaten büyük özel bişey istemiyorum gönlümden böyle geçti yoksa zaten isteyecekleri fiyat büyük olmazdı . birileri emeği geçenler listesine adını yazdırsın istedim
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Çok teşekkürler bakalım belki senin ki düzelene kadar yapan olmaz sana kalır
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
ellerine sağlık vural , bunu ekledim bakalım daha neler çıkacak . bunu kaydettim . photoshop bilgin var galiba senin , içinde göz , zarf ve sendsee yazısı olan bir ufacık sitenin üstündeki sarı sendsee yazan yere koyulacak boyutta deneme yapabilirmisin vaktin olunca .
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Hiçbir renklendirme vb. yapmadım. Adobe Illustrator dosyası ile beraber indirip, isteğinize göre renklendirebilirsiniz ve istediğiniz çözünürlükte çıktı alabilirsiniz.
|
|
|
||||
|
||||
|
uveyadam teşekkürler indiriyorum . Ertekino çalışmanı bekliyorum . hepinize teşkkürler
![]() |
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |