Yıllar öncesi lüks taşıma araçları olan otomobiller değerini yitirince sahipleri tarafından cadde ve sokaklara terk edildi. Bu durumdan rahatsız olan mahalle sakinleri “Çevre kirliliği yaratarak insan sağlığını tehlikeye atıyor. Park sorununa birde hurda araçlar eklendi” dedi.

Türkiye’nin En Büyük Şikayet Portalı Şikayetvar’ın “Mobil Şikayet Uygulaması” ile şikayetlerinin fotoğraflarını da ileten şikayetçiler bu sefer de sahipleri tarafından sokak aralarına terk edilen hurda araçlardan şikayetçi oldular.

Kırık Camlar Tehlikeli!

Çocukların oyuncağı haline gelen hurda araçlardan şikayetçi olan mahalle sakinleri belediyelerin hurda araçları sokak aralarından temizlemesini istedi. Gönderilen şikayetlerde “
Hurda araçlar boş arazilerde, cadde ve sokaklarda terk edilmiş biçimde sahiplerini bekliyor.
Çevre kirliliği ve kötü görüntü meydana getirmesinin yanı sıra özellikle çocuklar için araçların kırık camları, paslanmış kaporta ve motor aksamıyla büyük tehlike oluşturuyor. Güvenlik tehlikesi nedeni ile belediye bu araçları toplamalı. Hurda araçların toplatılmasıyla görüntü, çevre kirliliği ve insan sağlığını tehdit eden daha önemlisi güvenlik sorununu ortadan kaldırılabilir. Cadde ve sokaklardaki kaldırımlar zaten araçların işgaline birde hurda araçlar yürüyecek yer bırakmadı” denildi.

Şikayetvar Tüketici Haber Merkezi