wmaraci reklam

kar nedeniyle tatil edilen okullar

2 Mesajlar 1.312 Okunma
wmaraci reklam

webilgili webilgili Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 7 / 61
  • Ticaret 2, (%100)
İşte Kar Nedeniyle tatil edilen Okullar




















TUNCELİ

Tunceli kent merkezi ile bazı ilçelerde olumsuz hava şartları ve kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Tunceli İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara göre, Tunceli ile Hozat, Mazgirt, Çemişgezek, Pülümür ve Ovacık ilçelerinde ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında yarın eğitim yapılmayacak.

AĞRI

Ağrı'da, yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı dolayısıyla il genelinde eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği belirtildi.

SİVAS

Sivas'ın Suşehri ilçesinde taşımalı eğitime, Şarkışla'da ise ilçe genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Şarkışla Kaymakamlığı, daha önce duyurulan taşımalı eğitimin bir gün tatil edilmesi kararının ardından olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle ilçe merkezindeki okulların tamamında bu kararın uygulanacağını bildirdi.

Bu arada Suşehri Kaymakamlığı da ilçede etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

MALATYA

Malatya Valiliği, soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle il merkezindeki okullardaeğitime 1 gün ara verdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Müdürlüğünden, soğuk ve kar yağışlı havanın devam etmesi ve kar yağışı ile birlikte buzlanma ve don olayı meydana gelebileceği uyarısı yapılması üzerine il merkezindeki tüm okulların 1 gün süre ile tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, ''Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar, kalp ve böbrek yetmezliği ile kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği ve kronik hastalıkları olanlar ve engelli kamu personelinin 10 Şubat 2012 tarihinde idari izinli sayılmaları, ilköğretim ve liselerinde tatil edilmesi Valiliğimizce uygungörülmüştür'' denildi.

Malatya Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle 8-9 Şubat tarihlerinde okulları 2 gün süre ile tatil etmişti.

Malatya Valiliği, soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle Yeşilyurt ilçesindeki okullardaeğitime bir gün ara verdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Müdürlüğünden hava şartları üzerine bulunulan uyarı üzerine, Yeşilyurt'taki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği belirtildi.

TEKİRDAĞ

Yoğun kar yağışı nedeniyle Çerkezköy, belde ve köylerindeki okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okulları Cuma günü tatil edildi.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararı gereğince 10 Şubat Cuma (yarın) resmi ve özel; okul öncesi, ilk ve ortaöğretim okulları tatil edilmiştir" denildi.

ERZURUM

Erzurum ve bazı ilçelerinde, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

İl Kriz Merkezi'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi dolayısıyla kent merkezi ile Aziziye, Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu ilçelerde 10 Şubat tarihinde ilköğretim ve liselerin tatil edildiği bildirildi.

BİNGÖL

Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın da ara verildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında 10 Şubat tarihinde eğitime ara verildiği bildirildi.

Daha önce il genelindeki okullar dün ve bugün tatil edilmişti.

KÜTAHYA

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilköğretim okulu ile liseler bugün için bir gün süreyle tatil edildi.

Kaymakamlık yetkilileri ilçede kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiğini belirtti.

Sabah erken saatlerde okullara giden öğrenciler ve öğretmenler hoparlörden yapılan anons ile evlerine geri döndüler.

Bu arada Belediye ekipleri yollarda kar küreme çalışması yaparken, esnaf da işyerleri önlerini temizledi.

KONYA

Konya ve ilçelerinde ara ara etkili olan kar yağışı dolayısıyla 5 ilçede eğitime 1 gün ara verildi.

Konya Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Akören, Hadim, Bozkır, Hüyük ve Taşkent ilçelerindeki ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi.

HAKKARİ - ŞEMDİNLİ

Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verilen Şemdinli ilçesinde kar tatili yarın da devam edecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, tatil kararının şimdilik sadece köy okulları ve taşımalı sistemle eğitim verilen okullar için geçerli olduğunu, merkezde bulunan okulların eğitime devam edeceğini belirtti.

GİRESUN’DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Giresun’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 ilçede eğitime 2 gün ara verildi.

Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada, Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar ilçelerinde dün sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ilköğretim ile lise ve dengi okullarda 2 gün ara verildiği belirtildi. Kar kalınlığının Şebinkarahisar ve Çamoluk merkezde yaklaşık 20 cm, Alucra merkezde ise 60 cm’ye kadar ulaştığı ilçelerde ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle bu sabah itibariyle Alucra’da 15, Çamoluk’ta 9, Şebinkarahisar’da 42 köy yolu olmak üzere toplam 66 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarını açmak için Giresun İl Özel İdaresi ekiplerinin kar mücadelesi sürüyor.

ÇANAKKALE'DE KAR VE FIRTINA ETKİLİ OLUYOR

Kar ve fırtına Çanakkale'yi deyim yerinde ise esir aldı.

Gökçeada ve Bozcaada Vapur seferleri ile uçak seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan çok sayıda araç yollarda kaldı.

Kar yağışı nedeniyle Çanakkale Merkeze yaklaşık 3 saat elektrik verilemedi.

Kentte okullar bir gün tatil edilirken, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamilelere bugün idari izinli sayılacak.

TOKAT

Olumsuz hava şartları nedeniyle Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi.

Şehirde önceki gün etkili olan kar yağışının ardından Meteorolojinin uyarısı üzerine kent merkezi ile Artova, Yeşilyurt ve Sulusaray ilçelerinde ilköğretim ve ortaöretim okullarında eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

KARAMAN

Kar yağışı nedeniyle Karaman'ın Başyayla ve Sarıveliler ilçelerinde eğitime verilen ara 1 gün daha uzatıldı. Konya'nın Taşkent ilçesinde ise eğitime bir gün ara verildi.

Başyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Atlı, yaptığı açıklamada yoğun kar yağışı nedeniyle Salı gününden itibaren Başyayla ve Sarıveliler ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime verilen aranın 1 gün daha uzatıldığını belirtti.

Öte yandan, Konya'nın Taşkent ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Konya'nın Akören, Hadim, Bozkır ve Hüyük ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verilmişti.

YOZGAT

Yozgat'ta, olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentteki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ve ilçelerde taşımalı eğitim veren ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada, ''İl ve ilçe merkezlerinde bulunan okullarımızda eğitim-öğretim devam edecek olup, köy ve kasabalarda bulunan tayımalı eğitim verilen okullarda hava muhalefeti nedeniyle Valilik kararıyla eğitime bir gün ara verilmiştir'' denildi.

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç ise yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini açıkladı.


kaynak
 

 

SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

Seomple Seomple Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret & Seo Danışmanlığı
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 793
  • Beğeniler 33 / 240
  • Ticaret 26, (%100)
Bizim memleket (Bitlis) yok mu ya? 7 metre kar ölçülmüş :)
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al