Türkiye’de bir süre önce yayın hayatına başlayan yeni arama motoru, aynı zamanda web bilgi portalı Yandex, gün itibari ile Haritalar hizmetini Türkiye’deki kullanıcılarına açtı. Yandex Haritalar, Türkiye’deki tüm şehirlerin ayrıntılı ve kaliteli bir şekilde uydu görüntülerini sunuyor. Ayrıca kullanıcıların sokak planları üzerinde aradıkları adresleri, binaları ve bunlara karayolu üzerinden ulaşılabilecek rotaları bulmalarına yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra Yandex Haritalar, sürücülere kolaylık sağlamak amacıyla yan yollarla birlikte, İstanbul ve Ankara‘daki trafik yoğunluk derecesini renkli grafiklerle gösteriyor.

Trafik bilgilerini dakikada bir güncelleyerek, sürücülere en güncel bilgileri aktarıyor ve yol durumuna göre gideceği rotaya olan mesafeyi ve trafik bilgisini baz alarak hesap yapıyor, sürünün hedefe daha hızlı ulaşması için gerekli yan yollara ve kestirmelere yönlendiriyor.

Ayrıca Yandex Haritalar ile İstanbul ve Ankara için güncel trafik bilgisinin yanı sıra panaromik sokak görüntülerinede ulaşabiliyorsunuz.

Tüm bunları yapmak için yanınızda illa ki bir bilgisayar olması gerekmiyor. Yandex Haritalar hizmetini Android cihazınızdan da kullanabilirsiniz.

Adres: Yandex Haritalar
İndir: Android için Yandex Haritalar

Kaynak: http://www.syorulmaz.com/yandex-haritalar-ile-istanbul-ve-ankara-hizmetinizde.html