|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaslar bu aralar tüm sitelerde görüyorum bu İndirdik.Com reklamlarını kullanana arkadaslar varmı ?
Tık basına 5 – 12 kuruş veriyormuş, tıklamaları doğru sayıyormu kısacası öneriyormusunuz ? Konu La Mekan tarafından (22 Şubat 2012, 23:52 ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
valla bende dün koydum bugun girdim hiç tık göremedim dogrumu bilemiyorum aklımda bu soru vardı bilen bi arkadaşın anlatması güzel olur
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Bende cok sitede görüyorum o yüzden dedim nasıl bir sistem ReklamStore yerine koyacagım sitede
|
|
|
||||
|
||||
|
Bende biraz önce üye oldum arkadaşım tavsiye etti de bakalım hepimizi aydınlatıcı bilgi verecek biri olursa süper olur
|
|
|
||||
|
||||
|
Bende olabilirm üye.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben istek de bulundum ama hâlâ geri dönüş yapmadılar. Mesela en katı örneği şu sitede var. alpstorrent.com adam resmen o reklamdan geçiniyor
|
|
|
||||
|
||||
|
Bende 1 haftadır kullanıyorum fakat memnun değilim. Deneme amaçlı reklamlara tıklıyorum sayıyor fakat teşvik edici reklamları yok. R10.net'te birçok şikayeti görebilirsin. Kullanıcı adı İndirdikCom olması lazım.
İndirdik.Com 'a İnanmayın!!! indirdik.com ne yapmaya çalışıyor? Ayrıca kendilerimi Bu sitedeki usulsüzlük için günler önce uyarmama rağmen hiçbir şey yapmadılar. Demek ki güvenilir bir sistem değil! İyi aklıma geldi şimdi kaldıracam bütün reklamlarını ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Bi gelir sağlamadığını söyleyebilirim , arkadaşlarından banner alsan 5-10 lira bari çıkar. Bu sistem de onu da çıkaran yok
1 aydır 1.5 lira birikmiş 3 sitede duran reklamlardan . güvenilirlik konusunda birşey söyleyemem e tohum üyesi bir kuruluş fakat kârlı bir iş sözkonusu değil .
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |