Merhaba belkide pek çok kişinin isteyipde yapamadığı bazı işlemleri sizlere yapıyoruz. Bu işlemler risk taşımaktadır lakin profesyonelce yapıldıkdan sonra gayet sağlıklı sonuçlar elde edilir. Yinede telefonunuzun durumunu tam olarak bilemediğimiz için %2 kadar yine risk arz etmektedir.

Bu işlemi yaptıracak arkadaş bu sorumlulukların hepsini almış sayılır. Asla sorumluluk kabul etmem. Kendi cihazımda ne uyguladıysam sorunsuz olarak çalıştırdıysam sadece bunları sizlere verebilirim. Önceden denemediğim kullanmadığım hiç bir işlem size uygulanmaz.

Teknik servisler sadece sürüm güncelleme yapabilir Root custom rom vb isteklerinizi karşılamazlar. Unutmayınız bunlar cihazınızı garanti dışı bırakır. Lakin istediğiniz takdirde gerekli yasal hale getirebiliriz.
Çeşitli yerlerde verdiğimiz hizmetler 2-3katı fiyata yapılmaktadır.

Galaxy S2 2.3.6 KK2(Türkiye sürümü orjinal) sürüm güncelleme : 20 TL
Galaxy S2 Android 4.0 Ice cream sandwich güncelleme : 20 TL
Galaxy S2 2.3.6 + Siyahkernel kurulum : 25 TL
Galaxy S2 2.3.6 + Neak kernel kurulum : 25 TL (Öneri)
Galaxy S2 2.3.6 + Phenomenal kernel kurulum : 25 TL

Bu işlemlere ek olarak yinede batarya süresi uzatıma dair programları sizlere veriyorum. Bazı programlar 2/6$ arası fiyatlara sahiptir. İsteyenler olursa yine ücretli ve ücretsiz HD oyunlar veriyorum. Ortalama size verdiklerimin değeri 20$ dır. Yani asıl yaptığımız işlem bedavaya geliyor diyebiliriz :o

Cihazınız rootladıkdan sonra pil ömrünü uzatmak için gerekli birkaç program ve ayarlamaları yapılarak işleminiz sonlanmış olur. Bu sayede normal kullanımlarda % 100e kadar şarj süreniz artmaktadır

UNUTMAYIN : Şarj süreniz tamamen sizin telefon kullanımıza bağlı olarak bu işlemlerimizle dahada artar. Sonuçta coderları ben değilim. Ben normal kullanımda 50 saati buluyorum 60 saatide bulan var işlem yaptığım müşterilerimde.

Bu işlemleri teamviewer üzerinden beraber yapacağız. İşlemimiz kesin oldundan sonra ödeme alacağım

Ödeme : Garanti Bankası