Burçların Esprili Aşık Erkekleri

İkizler Burcu Erkeği:



Her zaman bu burca sahip erkekler anı yaşamayı kendilerine kural haline getirmişlerdir. Aşk onlar içinde vazgeçilmezdir tabii ama sürekli olarak değişkenlikleri sayesinde isimleri çapkınlar listesinin en üst sıralarında yazılmıştır bir kere. Halbuki, sevdiler mi tam sevecek olan kısımdandırlar. Kendilerini çok iyi ifade eder ve hareketli bir hayat yapıları vardır. Tipik ikizler burcu erkeği hem oldukça duygusal hem de alaycı olabilir. Onu hep yanınızda isteminizi bencillik olarak adlandırıp daha çok kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

Aslan Burcu Erkeği:




Aslan burcunda doğan erkekler aşık olurken ve insan silerken gözleri kördür. Kör kütük aşık olduğunu sandığınız adam birden buzlar prensi kesilip sizi unutabilir. Çok fazla sinirli yapıları yoktur. Önce kahramanca ve üstünlüğünü yüzüne karşı kükreyerek ilan eder, ardından bir kedi gibi dibinize sokulabilirler. Bu burcun sahipleri karizmatiktir. Aşık olduğu kadını sahiplenir ve ne pahasına olursa olsun korur. Diğer burçlara oranla evlerine bağlı ve eşlerine sadık bir bireydirler. Onu kızdırdığınız zaman üstüne gitmeniz seçilecek en yanlış yoldur. O kükrediği zaman karşındaki susuyorsa hemen ardından bütün alevlerini söndürüp size aniden hiçbir şey olmamış gibi sarılabilir. Sert görünüşlerinin ardında pamuk gibi yürekleri vardır.

Balık Burcu erkeği: Hayalcidir :)





Su grubundan olan balık burcu erkekleri duygusaldır. Her yaşında hep çocuk gibidir. Çocuk gibi alınır, çocuk gibi eğlenir, aşık olur, surat asar. Size öyle bağlıdır ki gözlerinin kör olduğu kanısına varırsınız. Biraz zaman geçer gözü sizi görmez. Anlam veremediğiniz içsel kavgaları yüzünden bir anda vazgeçebilir. Evhamlıdırlar. Çok düşünürler, kafaları hep doludur. Sizinle birlikte kurdukları hayal dünyası gerçekten de sadece hayal olarak kalabilir. Balık burcu erkeği acı çekerek aşık olmayı sever. Su onları çeker, gözleri hep yaşlı olmalıdır, hep sevdiği uzakta olmalıdır. Ne kadar ulaşılmazsanız o kadar sevileceksiniz demektir. Bir ilişki içerisindeyken de ne kadar az seven olursanız o kadar kıymete binersiniz.

Daha fazlası için; buraya burçlar