|
|
|
||||
|
||||
|
Merhabalar.
Avea kullanıyorum.Fakat durduk yere kontör yemesi, tek kullandığım 0.face'nin kapanması, sms ve arama kampanyalarının yetersiz olması beni hattı değiştirmeye itti. Avea-Vodafone-Turkcell'den hangisini neden tavsiye edersiniz.Geçince kazanacağım avantajlar neler? teşekkürler. |
|
|
||||
|
||||
|
Turkcell'den şaşma
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
avea'nın avantajlı tarifesi 19TL faturalı olan tarifesi 1.000 sms 1gb internet 1.000dk avea içi konuşma süresi çok avantajlı ama sadece avealılar varsa çevrende;
|
|
|
||||
|
||||
|
Avea şu anda en çok ve iyi müşteri kitlesine sahip operatör. Ayrıca kampanyalar bakımındanda çok iyi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Çevrem karışık ne yazıkki
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ben Turkcell'den Avea'ya geçtim. Her yöne 500 dakika 1000 sms ve 1 gb internet 19 lira. Sadece interneti yavaş biraz o kadar.
|
|
|
||||
|
||||
|
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyal...Kampanyasi.php
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler...mesaj-faturali Ayrıca seçenek olarak vodafone, avea'dan daha çok duruyor şuanlık. 3000'lik 500'lük paketleri falan da var. Tabii araştırmak gerek
|
|
|
||||
|
||||
|
hocam vodafone bir numara bence aveam var kaç aydır acmıom valla
vodafonede cep özgür mü özgür gencmi ne öyle bi tarife var bildigin kebab aveada turkcellde yada vodafonede konusmanın dakikası 40 kurus ama cep özgürde yada yok özgür genç yani benim hattımda ev cep her yöne fark etmeden 10 dakikası 50 kurus.. 40 kurus a 1 dakika konusacagına 10 kurus ver 10 dakika rahat rahat konus 1 dakika konusunca ne olur diyorsan 1,5-2 dakika yada 1-2 saniye konusmaya 40 kurus kesiyor tavsiye ederim...
![]() |
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |