|
|
|
||||
|
||||
|
Bu dünyada belli bir amacınızın olduğunu düşünüyormusunuz?
mesela "ben hayvanları korumaya geldim", "dünyayı uzaylılardan kurtarmaya geldim" gibi ya da daha utopik düşünceleriniz var mı? hadi bunu konuşalım gecenin bir yarısı |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Ama tek görev yetmedi efsanelerden sonra aşkın var olduğuna inanmaya geldim ve sonuç; inandım... |
|
|
||||
|
||||
|
Bu Dünyaya İnsanın Temel Yaratılıs Amacı Olan Allah'a Secde Etmeye,
Onun Gönderdiği Peygamber Olan Hz.Muhammed'e En İyi Şekilde Tabi Olarak Yolundan Gitmeye, İslamın Emrettiği Gibi Yaşamaya ve Rabbimizin Huzuruna Layık Bir Şekilde Dönmek İçin Geldim |
|
|
||||
|
||||
|
10 yaşından beri dünyayı zombilerin sardığını ve benim de bu dünyada hayatta kalmak için mücadele vereceğimi düşünürüm ve hala düşünüyorum
Konu shateiel tarafından (22 Şubat 2012, 19:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış hesaplamışım yaşı :D |
|
|
||||
|
||||
|
Dünyaya iyi bir insan olmak ve çevremdekileri de benden iyi yapmak için geldim.(İyiden kasıt temiz,dürüst,ahlaklı)
|
|
|
||||
|
||||
|
Niye geldiğimi bilmiyorum ama şu kesinki okumaktan çok sıkıldm ama okumak zorundayım{lise birinci sınıfım}. Ve de kodlar çok ilgimi çekiyor. Öğreniyorum yavaş yavaş. CSS ve HTML ile uğraşıyorum şuan. Birde photoshop ile.
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |