http://img.tc/GeWR.j pg" />



Merhaba arkadaşlar kaç gündür güncelleyemiyorum siteyi ama bir vaktini buldum ve sizlere güzel bir haberim var.Eğer sizinde bir kredi kartınız varsa artık otobüste seyehat edebileceksiniz.Akbil devrini bitirmeye yönelik bu girişim Antalya Büyükşehir belediyesi'nin ünlü şirketlerinden Ulaşım AŞ tarafından işletilen 600 numaralı Havalimanı-Otogar hattında çalışan kırmızı otobüslerde uygulanmaya başlandı.Kredi kartıyla validatöre okutma uygulaması hayata geçirilmiş oldu.


KREDİ KARTI İLE KOLAY YOLCULUK

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilk kez Antalya Havalimanı'na toplu taşıma hizmeti götürmesinden sonra hem vatandaşlara hem de yabancı turistlere kolaylık sağlayacak yeni bir uygulamayı hayata geçirmiş oldu.

Bu hatlarda vatandaş ya da turist, nakit veya akıllı kart yerine tüm bankalara ait kredi kartıyla ödeme yaparak binebilecek. Vatandaşların akıllı kartları olmaması veya yanlarında nakit ücret bulunmadığı durumları dikkate alan Ulaşım AŞ, uygulamayı denemelik olarak yerli ve yabancı misafirlerin ilk adım attığı Antalya Havalimanı ile Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali arasındaki hatta başlattı.

Ulaşım AŞ 'den gelen bir açıklamada ise bu deneme uygulamanın başarılı olması halinde diğer hatlardada uygulanacağının garantisini verdi.

Yani şaşırmayın 2-3 ay sonra bu uygulamayı kendiniz test edebilirsiniz :)

KAYNAK