adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benzer bir eleştiriyi almıştım öncesinde. Katılıyorum. Fakat yukarıdaki video esnasında hazırlanmış örnek ki tutorial çekerken tek seferde kayıt alıyorum. O esnada da blurun biraz fazla kaçtığını fark etmiş fakat geri adım atmaktansa sadece örnek teşkil edecek bir anlatım yapmayı tercih etmiştim. Burada amaç takipçiye tekniği öğretmek ki video bu amaca ulaşıyor.
Yukarıdaki gibi videolarıma eleştiriler beni mutlu ediyor. Fakat kişisel olarak şahsıma "kendini geliştir" demeniz biraz aşağılayıcı olmuş. İnanın özgüvenim çok yüksektir. Ve kendimi kanıtlama gereği duymuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Evet Onur'un dediği noktaya katılıyorum fakat sizde gayet tatmin edici bir cevap vermişsiniz. İzleyen kişi zaten tekniği öğreniyor, her fotoğrafın, her işlemin ayarı elbet farklıdır. Buna işlemi yapan kişi karar verecektir. Faydalı olmuş elinize sağlık.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kimse bir konuda dört dörtlük değildir. Elbet eksiklerimiz olacaktır. Ki bence bu konuda bilgi eksikliğin var. Neden kendini geliştirmelisin dendiğinde aşağılanma olarak algılıyorsun? Özgüvenin aşırısı da doğru değil. Kendini geliştirmeye kapatmışsın gibi görünüyor. Umarım bu inadından vazgeçer ve her zaman öğrenmeye ve gelişmeye açık olursun. İyi çalışmalar. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onur89TR kendimi geliştirip geliştirmediğim konusunda en ufak bir bilginiz yokken sırf saldırmak amaçlı yorumlar yaptığınız kanaatine vardım. Siz yayınladığım dersleri ve videoları görmezden gelin. Ben de sizi görmezden geleceğim.
İyi geceler.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Peki, siz bilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.