|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar. Piyasada en çok ihtiyaç duyulan script nedir.
Film scriptleri oyun scriptleri zaten piyasada çokca var. Şuan blog,portal,üye ağırlıklı bir script yazıyorum. Sizce bir sonraki yazacağım script ne tür bir şey olmalı. En çok ihtiyaç duyulan scriptler neler? |
|
|
||||
|
||||
|
emlak, oto galeri, ilan, galeri
benim hitiyaçlarım değil. Ama website satmadığım dönem en çok bu tip istekler geldi. Konu kuruoglu tarafından (31 Ocak 2012, 02:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave açıklama |
|
|
||||
|
||||
|
evet scriptlerim genelde ücretli ancak ücretsiz scriptlerimde var tabi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Kurumsal site scripti yok fazla piyasada olsada millet illaki ücretli satıyor, ücretsiz dağıtanlarında bazıları zararlı kodlar koyup açık oluşturuyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
En iyisi ücretine göre almaktır. Ama bağzılarıda gerçekten abartıyor. Bir okul scriptini 500 tl ye kadar satan kişiler var ben bir okul scripti yazarsam en fazla 100 olur fiyatı. Önemli olan ucuz fiyata kaliteli ürün almak. |
|
|
||||
|
||||
|
bence inşaat firma scripti yaz bana lazımda
|
|
|
||||
|
||||
|
Piyasada çok firma var,yani pimapen,inşaat malzemeleri gibi alanda çok firma olduğu için onlara yönelik bişey olabilir. Zaten 2012'de firmalara website zorunluluğu geldi diye biliyorum
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |