Gerek webmasterlerin gerek kullanıcıların işine yarayan ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan notepad++’yı sizlerle paylaşmak istedim.Notepad++’nın diğer editörlerden farkı ise özelliklerinini saymakla bitmemesi.Programı indirip kurduktan sonra sizde gözlerinizle göreceksiniz zaten.Laf uzatmadan indirme linkini ve resimli kurulum aşamalarına geçmek istiyorum.Kurulumu yapamayan olmayacaktır büyük ihtimal ama olurda sorun yaşayan olursa diye resimli anlatmak istedim.Dosya Boyutu 5,60 mb’dır.Virüs taraması yaptırmanızı öneririm.Ben tarattım bir problem yok.İndirme Linki ve kurulum aşamaları konunun devamındadır.
Kurulum Aşamaları :
“npp.5.9.Installer.exe” dosyasını çalıştırdıktan sonra böyle bir pencere gelecektir.”OK” Yazısına tıklıyoruz.
“İleri” Butonuna Basıyoruz.
Lisans sözleşmesini okuyun eğer kabul ediyorsanız “Kabul Ediyorum” butonuna basın.
Yüklenecek kısmı seçin ve “İleri” Butonuna basın.
Kurmak istediğiniz Notepad++ 5.9 Bileşenlerini seçin ve “Kur” butonuna tıklayın.
Bu aşamada hiçbirşeye ellemeden bekleyin bir diğer pencerenin açılmasını bekleyin.
Programı Çalıştırmak istiyorsanı kutucuğa ellemeden “Bitir” Butonuna tıklayın eğer çalıştırmamak istiyorsanız kutucuğu kaldırıp “Bitir” Butonuna basın.
Ve Program Aşşağıdaki Gibi Karşınıza Gelecektir Kolay Gelsin.
Konudaki Resimler ve Anlatımlar Bana Aittir.Tarafımdan hazırlanıp
SADECE Kişisel Blog'umda ve WMARACI'nda Yayınlanmıştır.Kaynak Belirtmeden Lütfen Paylaşmayınız.
Kaynak