|
|
|
||||
|
||||
|
Site Adresi: sonbolumu (.net ve .org bende ikisi de satılık)
İstenilen Fiyat: Tekliflere Göre Değerlendirilecek Sitenin Aylık Getirisi: Yok Sitenin Kategorisi: Dizi-Film-Tv Programı Günlük Tekil Hit Sayısı: - 0 Site Analiz Bilgileri: bilgi yok kullanılmadı Satışa Hosting Dahilmi?: Kendi sunucumda idare ederim 5 mart 2012 ye kadar Banlı Olduğu Sponsor: Yok Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: wp kurulu dahil Özel Notlar: Domainler Şubat 2013 e kadar kayıtlıdır. Son 10 Gün içinde aldım 1 yıllık ihs de kayıtlı Editlendi. Biraz farklı bir şekilde kullanmak için aldık kullanmak nasip olmadı . kategorileri falan bile ayarladım. her yeni kategoriyi sub domain olarak açan eklenti ile kullanıldığında benzersiz bir durum oluyor. yalandunya.sonbolumu.net leylailemecnun.sonbolumu.net şeklinde direk google kan kardeşi olacak .com uzantısı dolu ve yatıyor . kullanımda değil. 2 uzantıyı birden alıp istediğiniz gibi kullanabilirsiniz . Teklifleri değerlendiririm fiyat belirleyemiyorum.Özellikle diziciler teklif gönderirse sevinirim .
![]() Konu LikeSend tarafından (21 Şubat 2012, 20:35 ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
10 lira verebilirim
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Domainler daha yeni alındı , 1 yıl boyunca kullanılabilecek. Teklifin için sağol çok düşük
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
20 tl veriyorum
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
sitede sorun var galiba
|
|
|
||||
|
||||
sorun halledildi son bölümü kelimesinde şu an 3.sayfada site. ve hiç bir çalışma yapılmadı sadece 22 tane dizi eklendi o kadar . Hatta yanıltıcı olmasın. 6 dizinin 22 bölümü eklendi , ve özellikle belirtiyorum sonradan yanlışlık olmasın kesinlikle bu satış bir açık artırma değildir ! Bende kaldı sende kaldı olayına girmeye niyetim yok teşekkürler teklif veren arkadaşlara teklifler çok düşük. sendsee yi kurmasam bununla ilgilenirdim.Ek Olarak: Satış günceldir ![]() |
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |