|
|
|
||||
|
||||
|
Merhabalar;
2007'den beridir kurulu olan firmamız hakkında genel olarak kötü yorumlara pek rastlamadık. Allahın izni ile bundan sonrada rastlamayız inşallah, öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben Mesut HAYLAR, Ayvaz Hosting İnternet Hizmetleri kurucusu sizlerden sadece hakkımızda bir kaç cevap beklemekteyim. 1- Bizden hizmet aldınızmı, Bizi nasıl bilirsiniz? 2- Hakkımızda başka düşündükleriniz varsa lütfen yazın. Firma: Ayvaz Hosting İnternet Hizmetleri Web Sitesi: www.Ayvazhosting.com Yönetici: MESUT HAYLAR Yer Sağlayıcı Belge Numaramız: 2054 E-Mail: info@ayvazhosting.com Telefonlarımız: 0506 795 32 32 - 0536 473 76 31 - 0541 349 93 83 |
|
|
||||
|
||||
|
Selamlar.
Mesut bey ile yaklaşık 10 gündür çalışmaktayım. Kendilerinin samimiyetine güvenerek vps hizmeti aldım ve kendisi düşüncelerimi boşa çıkarmadı sağolsun. Vps kullanmayı hiç bilmememe rağmen, kendisi gerek kendi bilgisayarından, gerekse bana öğretmek amacıyla benim bilgisayarımdan bana yardımcı oldu. İstediğiniz her konuda dakik ve anlık hizmet veren yegane insandır. Ayvazhosting ile başladım, onlarla bitirmeyi umuyorum. (: |
|
|
|||
|
|||
|
Merhabalar,
Kısa bir süredir sizinle çalışmaktayım, teknik destek mükemmel. Sizinle çalıştığımdan bu yana hiç bir sorun yaşamadım. Hosting önerisi isteyenlere tavsiye etmekteyim. İyi geceler. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Siz değerli müşterilerimize her zaman daha güçlü bir alt yapıda hizmet sunmaya devam edeceğiz. Hakkınızda her zaman hayırlısı, hakkımızda ki yorumlarınız için Teşekkürler.. Alıntı:
Her zaman daha güçlü bir alt yapı için. Her zaman daha az sorun için, sorunlar çözülmek için. İlgi ve alakanız için Teşekkürler. saygılarımızla.. |
|
|
|||
|
|||
|
Ayvas Hosting:
Oluşan sorunları Halletmeden bırakmaz. Server Kalitesi çok yüksektir. Mesut Abi ben Ahmet Stajer Mutluhandan
Konu CpanelX tarafından (20 Nisan 2012, 23:21 ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Herşey için Teşekkürler. Daha güçlü bir alt yapı için sürekli çalışıyoruz. saygılarımızla.. |
|
|
||||
|
||||
|
Müşterisi değilim ama başlıkta nasıl bilirsiniz yazıyor bende "İYİ BİLİRDİK"diyeyim
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |