İhtiyaçlarınızı karşılayacak en iyi depolama çözümlerini sunuyoruz. İstanbul eşya depolama hususunda beklentilerinize yanıt veriyor, her türlü eşyayı güvenli ve hijyenik koşullarda muhafaza ediyoruz.
Diğer kişisel depolama tesislerinden farklı olarak, tüm mobilya depolama alanlarımız tamamen kapalı bir depo içinde yer almaktadır. Depolama ünitelerimiz dış ortama maruz kalmadığından mobilyalarınızın dış etkenlerden etkilenmemesini sağlayabiliyoruz. Eşyalarınız hava koşullarından tamamen korunacak, toz ve nem etkileri önemli ölçüde azaltılacaktır.
İstanbul ev eşya depolama olanağı sağlayan Evdepola ile ev eşyalarınız çeşitli güvenlik tehditleri ve hırsızlık gibi olumsuzlara karşı korunur. Son teknoloji depolama tesisimiz 7/24 gözetim altındadır. İşinde profesyonel güvenlik personelleriyle çalışıyor olmamız da eşyalarınızın daha da güvende kalmasını sağlamaktadır.
Eşyalarınızı saklama sürecinde kapsamlı bir paketleme yelpazesi sunuyoruz. Çeşitli ambalaj kutularımız, vakumlu ambalajlarımız, koruyucu kılıflarımız, depolama süresi ne olursa olsun eşyalarınızın korunmasını mümkün kılıyor.