Merhaba arkadaşlar.Hayranı olduğum,severek izlediğim Supernatural'in Tumblr'de bloğunu ve Facebook'ta sayfasını açmaya karar verdim ve bu düşüncemi faaliyete geçirip Tumblr'de bloğunu , Facebook'ta ise fan sayfasını açtım..

Şimdi sizlere Tumblr bloğu ve Facebook sayfası hakkında bilgiler vereyim..

-Hem Tumblr bloğunda hem de Facebook sayfasında Supernatural'le ilgili bölüm özetleri,sezon özetleri,fragmanlar yayınlanacak.

-Supernatural karakterlerinin özellikleri,yaşadığı olaylar,yaralanmalar,belirli yaş aralıklarında yaşadığı olaylar,favori sözleri gibi kişisel bilgiler yer alacak.

-Dizi de geçen avcılar,iblisler,melekler,şekil değiştiren,vampir gibi doğa üstü yaratıkların özellikleri,varlıklar hakkında bilgiler yer alacak.

-Dizi bölümlerinden kesitler,fotoğraflar alınıp caps halinde paylaşımlar olacak ve komik anlar,önemli anlarla ilgili diyaloglara yer verilecek.

Yukarıda bahsettiklerim genel olarak yapmak istediklerim arasında yer alıyor ve yukarıda belirtilenleri gerek Tumblr bloğunda gerek Facebook sayfasında uygulamaya başladım.Bunların haricinde istediğim ilgiyi görürsem Supernatural TV'yi açıp belirli zamanlarda Supernatural bölümlerini yayınlamayı da düşünüyorum..Ayrıca istediğim ilgi olursa Tumblr bloğu değilde normal wordpress destekli bir site de açmayı düşünüyorum..

Supernatural hakkında kısa bilgi vereyim:

TÜR

Fantastik,Korku,Aksiyon,Macera aynı zamanda Dram,Komedi konularını işliyor..

Genel İtibariyle KONU

Anneleri kendileri daha çocukken doğaüstü bir varlık tarafından öldürülen kardeşler babaları tarafından avcı olarak yetiştirilirler… Av ise annelerini öldüren gibi doğaüstü varlıklardır… Dean, ailesine dolayısı ile babasına çok bağlıdır. Sam ise tam tersine babasından, kardeşinden ve avcılıktan uzaklaşmak ister… Birkaç yıl sonra Dean, Sam’in kız arkadaşı Jessica ile yaşadığı eve gider ve Sam’e babalarının ortadan kaybolduğunu ve onu bulamadığını söyler. İkili babalarını bulmak için yola koyulurlar…

*Sezon konuları eklenmeye başladı , yukarıda geçen konu sezonun başlangıç,genel konusudur..

Detaylı bilgilere;

-Tumblr Bloğu :http://spntr.tumblr.com
-Facebook Sayfası :http://www.facebook.com/spnturkeyy

buralardan ulaşabilirsiniz..

Yorumlarınızı,eleştirilerizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Son olarak Supernatural'a başlamadıysanız şiddetle başlamanızı tavsiye ediyorum :)