Pozitifmedia olarak Wordpress alanında var oluşumuzu simgeleyen tecrübelerimizi, bundan böyle yakın gelecekte wpkeep adı altında dünya ile de paylaşmayı hedefliyoruz.

Keep under the Wordpress
"Keep under the wordpress" (Wordpress'e narkoz verin!) sloganı ile, gün itibari ile alt yapısında çalışmalara başladığımız yeni wordpress tema projesi wpkeep için proje öncesi fikir almak istiyoruz.

Hedef ve nitelikler - Birlikte çalışalım
Ücretli ve ücretsiz wordpress temalarının / plug-inlerin hazırlanıp, uygun fiyatlar ile dağıtılacak olmasını hedef alan projemiz için ekibe dahil olmak isteyen arkadaşların (mümkünse İstanbul içi) yüzyüze görüşüp sohbet edip birer kahve içmeye vakit ayırarak tanışma fırsatımız olabilir.

Bizim düşündüklerimizin yanı sıra, sizce wpkeep adına neler üretebiliriz ? Sizin önerileriniz ne olabilir ?

Aslında çok geniş kapsamlı bir düşünce sorusu oldu ancak , amaç burada şekillendirdiğimiz kalıbın üstüne fikir jimnastiği yapmak.

Üstteki satış amaçlı nedene ek olarak projenin kar amacı güdülmeden hazırlanacak kısımlarının olacağını da belirtmek isterim. Tabi bu proje tamamen aktif olduğunda açıklanacak. (: Sürpriz.

Unutmadan ; bu proje ile Türk Worpdress dünyasının bir şekilde, arena da ne kadar başarılı çalışmalar yaptığını dünyaya servis etmemiz gerçeği asıl olan neden olacak.

Düşünceleriniz için teşekkürler şimdiden.

Twitter üzerinden fikir jimnastiği için buradan buyrun .