Arkadaşlar herkese selamlar ve sevgiler,

Biz webmasterlar, güzel olan herşeyi hakkediyoruz. Neden?

- Çünkü çok çalışıyoruz.
- Çünkü uykumuzdan oluyoruz.
- Çünkü ailemizle çok vakit geçiremiyoruz.
- Çünkü faydalı işler yapmak için uğraşıyoruz.
- Ve sayılacak daha bir çok vefa ve fedakarlık..

Webmasterlara özel, bir sözlük açalım hem öğrenelim hem de biraz eğlenelim istedik. Bu doğrultuda da wmsozluk.com'u kurma kararı aldık.

Bende bir webmaster olarak, yukarıda saydığımız fedakarlıkları yaptığım için işten biraz uzaklaşıp kafa dağıtacağımız bir platform kurma kararı alarak webmaster sözlüğü olan wmsozluk.com'u kurdum.

*Önemli önceliğimiz : Ayrıca güzel birde amaca hizmet edelim dedik ve her ay sitenin gelirlerini (site giderleri sonrasında kalan gelirler) girişimi olan webmasterlara verelim ve bu arkadaşların heveslerinin kırılmaması adına destekçileri olalım dedik. (Şuan bir gelir yok ama destekleriniz ile olacaktır. Bir başlık altında her ay gelirler belgeleri ile birlikte bir başlık altında girişimlerini belirten ve samimiyetine güvendiğimiz girişimcilere hibe edilecektir. Çok kazandığınızda yapmazsını diyenleri duyar gibiyim ama forumda 10 yılım geçti ve yapacağımı bilen bir çok dost edindiğimi düşünüyorum.)

Bu güzel projemizde siz değerli forum üyelerinin de destekleyeceğini düşünüyorum. Forum yönetimi de ortak bir çalışma yapmak isterse her zaman açığız.

**Tüm dostları ve forumdaşları bekliyorum. Moderatörlük ve yazarlıklar verilecektir (Üye olan ilk arkadaşlara yazarlık verilecek olup, aralarında en az 10-20 entry giren arkadaşlara da moderatörlük verilecektir.

Hepimize hayırlı olması dileklerimle.

Üyelik için : wmsozluk.com