Facebook uzun süredir beklenen iPad uygulamasını az önce duyurdu. Yüksek kalitede fotoğraf görüntüleme, oyunlar, sohbet gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran uygulamanın ilk ekran görüntülerini yazının devamında bulabilirsiniz.

www.facebook.com/mobile/ipad adresinden inceleyebileceğiniz ve indirebileceğiniz uygulama sanıyorum ki henüz Amerika dışındaki App Store’larda yer almıyor. Çünkü hem Türkiye App Store’da henüz uygulamayı göremedim, hem de konu gündeme düştüğü anda sosyal medyada birçok kişi de farklı ülkelerde uygulamayı henüz indiremediğinden dert yanıyor.

GÜNCELLEME: Uygulama an itibariyle App Store’dan indirilebiliyor, daha doğrusu eski uygulama iPhone ve iPad destekler şekilde güncellenmiş durumda. Eğer hali hazırda iPad’de iPhone için olan Facebook uygulamasını kullanıyorsanız, bir güncelleme göreceksiniz. Güncellemeyi gerçekleştirdiğinizde de iPad uygulamasını kullanabileceksiniz.













Facebook’un iPad uygulaması geciktikçe App Store’da alternatif uygulamalar popüler olmaya başlamıştı. Şirketin artık beklenen uygulamayı piyasaya sürmesiyle bu alandaki taşların değişeceğini tahmin ediyorum. Yazık oldu güzelim MyPad uygulamasına.



GÜNCELLEME 2: Uygulamayı denedim ve şunu söyleyebilirim ki, Facebook’un kendisinden daha çok sevdim iPad uygulamasını. Aslında sunduğu tecrübe alıştığınız Facebook tecrübesi ancak iPad severler için sağladığı rahatlık, kaliteli fotoğraf ve video görüntüsüyle birleşince çok daha etkili oluyor.

Kaynak: Webrazzi