|
|
|
||||
|
||||
|
Selamun Aleyküm wmaracı sakinleri .
Scriptin amacı : Belli olan 7-8 tane kategori/konu olucak , bu konulara ben yazıyı yazdıktan sonra altına insanlar üye olmadan isim ve mail gerekli olucak şekilde yorum yapacaklar . Önemli Hususlar ; Belli olan 7-8 konuya kolay ulaşım olucak , Görseli Yüksek , Site adamın canını sıkmayacak şekilde olacak yani gezinme erişim kolay olacak . Örneğin ; 100 TL Konusu ; Benim yazım ; 100 TL'niz var ise Bunu nasıl değerlendirebileceğinizi öğrenmek isterseniz vatandaşların yorumlarına bakınız . yazı değişebilir . Altına yorumlar ; xxxx adlı arkadaş , Kıyafet al arkadaş de*acto'da indirim var Görsellik önemli olucak. kaça patlar ? ö.m lütfen. |
|
|
||||
|
||||
|
bu şekilde yapacaksan wp kur renkli bi tema bul :S script yazdırmana gerek yok ki . aynı dediğin gibi mail isim ile yorum yaparlar
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben illaki script istiyorum ve tema da dahil istiyorum diyorsan Tam adam akıllı özellikleri belirt eğer belirtmezsen kimse önemseyip sana bir şey yazmaz böyle wordpress kur der geçer
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben WP kur derim çünkü istediğin özellikler WP'de mevcut..
![]() Şahsın görünür rütbe- i aklı eserinde .. |
|
|
||||
|
||||
wp uygun değil diyorsan sana gösterdiğim en uygun olanı
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ö.m gönderildi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Eğer scriptte karar kıldıysanız gerekli detayları pm yoluyla aktarınız fiyat çıkaralım, iyi forumlar
![]() |
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |