-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Veteriner
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Admin olarak vbulletin sitemin control paneline girebiliyorum bir çok işlemi yapabiliyorum ancak bu gün açılan konuları onaylarken " You don't have permission to access /modcp/moderate.php on this server." ekranı alıyorum sorun nedir sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
VBulletin İşleri
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çalışan bir site üzerinde yeni oluşmuş bir hata ise;
Kullanılan bir eklenti veya sunucu üzerindeki güncellemeler buna sebep oluyordur. Administrator dizini izinlerini kontrol ederek, vermiş olduğunuz izin için sunucu yapılandırmasının doğruluğunu kontrol etmelisiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://goo.gl/iMywUg
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Veteriner
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Honting üzerinde veritabanı güncellemesi yaptım bu gün bunu geri mi almam gerekiyor ? administrator dizini izinlerini nereden kontrol edebilirim açıkcası bilmiyorum sitem eski ama ben tecrübeli değilim. Ya da bunu host operatörlerine bildirsem düzeltebilirler mi ?
Ek Olarak: arkadaşlar sunucu yetkilisi "web sitenize ait dosyalar içerisinde veritabanı yapılandırma ayarlarını yaptığınız dosyanın adını belirtmenizi rica ederiz." demiş vbulletinde veritabanı yapılandırma ayarı hangi dosyadır bilen var mı ? forumrunner diye bir klasör var o olabilir diye düşündüm benden cvp bekliyorlar teşekkür ederim.