lostyazilim

Admin cp yetkiniz yok hatası

3 Mesajlar 658 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Miracle Miracle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Veteriner
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Admin olarak vbulletin sitemin control paneline girebiliyorum bir çok işlemi yapabiliyorum ancak bu gün açılan konuları onaylarken " You don't have permission to access /modcp/moderate.php on this server." ekranı alıyorum sorun nedir sizce ?

wmaraci
reklam

uysal027 uysal027 Developer Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek VBulletin İşleri
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 109 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Çalışan bir site üzerinde yeni oluşmuş bir hata ise;
Kullanılan bir eklenti veya sunucu üzerindeki güncellemeler buna sebep oluyordur. Administrator dizini izinlerini kontrol ederek, vermiş olduğunuz izin için sunucu yapılandırmasının doğruluğunu kontrol etmelisiniz
Miracle

kişi bu mesajı beğendi.

http://goo.gl/iMywUg

Miracle Miracle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Veteriner
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Honting üzerinde veritabanı güncellemesi yaptım bu gün bunu geri mi almam gerekiyor ? administrator dizini izinlerini nereden kontrol edebilirim açıkcası bilmiyorum sitem eski ama ben tecrübeli değilim. Ya da bunu host operatörlerine bildirsem düzeltebilirler mi ?

Ek Olarak: arkadaşlar sunucu yetkilisi "web sitenize ait dosyalar içerisinde veritabanı yapılandırma ayarlarını yaptığınız dosyanın adını belirtmenizi rica ederiz." demiş vbulletinde veritabanı yapılandırma ayarı hangi dosyadır bilen var mı ? forumrunner diye bir klasör var o olabilir diye düşündüm benden cvp bekliyorlar teşekkür ederim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al