Daha önce ***'da başladığımız test çalışmalarını duyurduğumuz projeyi daha geniş kitleyle paylaşıp sonuçlarını görmek istiyoruz.Bu amaçla geniş bir webmaster kitlesine sahip wmaracıdaki arkadaşlara da bu çalışmamızı duyurmak istedik.

Dün itibarı ile temel çalışmalarını tamamladığımız proje 2 kısımdan oluşuyor.Varolan 1 ana sitemiz ve buradan makaleleri çeken alt edu bloglar.

Ana Site:Ana site makalelerin yayınlandığı tüm linklerin do-follow olduğu mevcut kategorilerde makalelerinizi paylaşabileceğiniz sitedir.Bu sitede şu an sadece test kullanıcılar vardır.Drupal altyapısı ile kurulmuştur.

Alt Siteler-Bloglar:Alt siteler drupal yapısına sahiptir.Şu an 50 adet edu blogdan oluşmaktadır.News aggerator yardımı ile ana siteden haberler çekilir ve paylaşılır.

Ana sitede yayınlanan her makale toplamda 50(bu sayı hergün artıyor) siteye gönderilerek alt bağlantılar oluşturulur.Alt bağlantılar edu blog olduğu için normal sitelere göre daha faydalı olacaktır.

Şu unutulmamalıdır ki 1 günde 2 günde tepeye çıkarsınız veya ilk sırada olursunuz mantığı bu projede savunulmamaktadır.Bu ağ ile sağlam bir altyapı kurduğunuzda,makaleleriniz ne kadar iyi yazıldıysa o kadar çok fayda görür.O ölçüde yükselirsiniz.

Sistemi test etmek isteyen arkadaşlara(çok fazla olmamak şartı ile ) test kullanıcı olarak 15 günlük süre verilmektedir.