-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
proje iptal edildi
http://biseylerhakkinda.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Unutma Mark da bir zamanlar küçüktü ufkun açık olsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alternatifler azdı o zaman ama teşekkürederim yorumunuz için
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Şuan proje mantığın "TEK" oldugunun farkındasın umarım ben hiç duymadım sadece wm için açılmış bir sosyal alan bence konuyu baltalamak yerine böyle projelere ufakda olsa destek çıkılmalı o kıt görüşü kaldırmalıyız yok facebook twitter varken senin sitene niye girelim görünü kaldırmalıyız arkadaşlar benim düşüncem budur
1 kişi bu mesajı beğendi.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Öncelikle hayırlı olsun.Böyle bir projenin tutması için çok çalışman gerekiyor.Altyapı yanlış.Kimse çakma facebook tasarımına üye olmaz.Saydığın 11 tane maddenin 5 tanesi fos.Geriye kalan 6 tanesi ise bu projeyi ayakta tutmak için yetmez.
Şunu bil ki bu projeyi 40 yaşında adam da yapsa aynı mesajı yazardım.
Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cudjex adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun.Böyle bir projenin tutması için çok çalışman gerekiyor.Altyapı yanlış.Kimse çakma facebook tasarımına üye olmaz.Saydığın 11 tane maddenin 5 tanesi fos.Geriye kalan 6 tanesi ise bu projeyi ayakta tutmak için yetmez.
Şunu bil ki bu projeyi 40 yaşında adam da yapsa aynı mesajı yazardım.
Kolay gelsin.
Sizlerin önerilerinizle yükselteceğim projeyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
script sana mı ait ? başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ByPowerfuL adlı üyeden alıntı
Şuan proje mantığın "TEK" oldugunun farkındasın umarım ben hiç duymadım sadece wm için açılmış bir sosyal alan bence konuyu baltalamak yerine böyle projelere ufakda olsa destek çıkılmalı o kıt görüşü kaldırmalıyız yok facebook twitter varken senin sitene niye girelim görünü kaldırmalıyız arkadaşlar benim düşüncem budur
Çok Teşekkürler Bana yardım edecek abiler arıyorum admin olarak
Ek Olarak:
O kadar gelişmedim social engine kulanıyorum
abiler yazdım ama ablalarda olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tarz projelerin veya Türklerin yaptığı her türlü projeninin iyi yerlere gelmesini hepimiz isteriz. Yaşının küçük olduğundan bahsetmişsin. Yaşın küçükse bence kendini hedeflerin doğrultusunda geliştir. Mesela İngilizce bilen birisini aramak yerine kendin öğren. Bir websitesi açacaksan açılışını Facebook'a benzeyen bir siteyle yapmamalısın. Madem büyük bir proje düşünüyorsun. Farklılık her zaman artı puandır.
Bu tarz büyük projelere gireceksen iki şeye ihtiyaç var. Birincisi para, ikincisi de istediğin sistemi oluşturabilecek yazılımcı. Sen hangi gruptasın?. Bu iki gruptan birinde yer almıyorsan projenin tutması bence zor. Amacım hevesini kırmak değil. Hiçbir şey imkansız değildir. Gerçekten çok istiyorsan yapabilirsin. Kendine bir limit koy. Mesela 1 sene. Bu 1 sene içerisinde bu projeyi hayata geçirmeye çalış. 1 sene sonra ne kadar yol katettiğini görüp o zaman devam edip etmeyeceğine karar verirsin. Bir projeyi hayata geçirmeyi istiyorsan senin bilgin, yanında seninle birlikte çalışacak kişilerden daha yüksek veya en azından aynı seviyede olmalı.
Dediğim gibi amacım hevesini kırmak değil. Umarım hedefine ulaşırsın. Bol şanslar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
NuCLeuS adlı üyeden alıntı
Bu tarz projelerin veya Türklerin yaptığı her türlü projeninin iyi yerlere gelmesini hepimiz isteriz. Yaşının küçük olduğundan bahsetmişsin. Yaşın küçükse bence kendini hedeflerin doğrultusunda geliştir. Mesela İngilizce bilen birisini aramak yerine kendin öğren. Bir websitesi açacaksan açılışını Facebook'a benzeyen bir siteyle yapmamalısın. Madem büyük bir proje düşünüyorsun. Farklılık her zaman artı puandır.
Bu tarz büyük projelere gireceksen iki şeye ihtiyaç var. Birincisi para, ikincisi de istediğin sistemi oluşturabilecek yazılımcı. Sen hangi gruptasın?. Bu iki gruptan birinde yer almıyorsan projenin tutması bence zor. Amacım hevesini kırmak değil. Hiçbir şey imkansız değildir. Gerçekten çok istiyorsan yapabilirsin. Kendine bir limit koy. Mesela 1 sene. Bu 1 sene içerisinde bu projeyi hayata geçirmeye çalış. 1 sene sonra ne kadar yol katettiğini görüp o zaman devam edip etmeyeceğine karar verirsin. Bir projeyi hayata geçirmeyi istiyorsan senin bilgin, yanında seninle birlikte çalışacak kişilerden daha yüksek veya en azından aynı seviyede olmalı.
Dediğim gibi amacım hevesini kırmak değil. Umarım hedefine ulaşırsın. Bol şanslar.
sizlerle büyüteceğim projeyi sizlerin yorumlarınızla teşekürler deniyeceğim