|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar, bu temayı geçen eylül ayında çıkarmıştım. Fakat buraya konusunu açmamışım. Hala tema hakkında, yazı sayfasına hata veya sorular geliyor. Blogdan da tam destek veremiyorum. Ben de foruma açayım dedim.
Artık, destek bölümü oalrak olarak bu konuyu kullanabilirsiniz :) Tema Hakkında: ![]() Öncelikle basitinden temanın özelliklerinden bahsedelim. 1. Küçük Resim Anasayfanızdaki resimlerin görünmesini istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayın; - Öncelikle 150×150 piksel bir resim belirleyin. - Daha sonra bu resmi yazınıza yükleyin. - Resmin adresini kopyalayın. - Özel alanlar bölümüne gelin. Buradan yeni özel alan ekle seçeneği ile “resim” adlı özel alanı ekliyoruz. - Karşısındaki kutucuğa kopyaladığımız resmin adresini ekliyoruz ve özel alan ekle diyerek onaylıyoruz. - Tamamdır! ![]() 2. Eklenti İşlemleri - Eklentiler klasörünün içerisindeki “wp-pagenavi” ve “wp-postviews” klasörlerini wp-content/plugins klasörünün içerisine atınız. - Admin paneline girerek bu iki eklentiyi etkinleştiriniz. Daha sonra bu eklentilerin php kodlarını temanızdan istediğiniz yerlere ekleyiniz. Bidusun v1 Önizleme - Bidusun v1 İndir Şifre: bidusun.com |
|
|
||||
|
||||
|
Kısa bir süre kullandım temayı. Şimdi başka temaya geçtim. O dönem sanırım birkaç kez yazı kayma sorunu vermişti. Ama küçük hatalar dışında iyi bir tema
|
|
|
||||
|
||||
|
Bidüşün v2 sürümünde tasarımda bir değişiklik olmayacak ama anasayfada yazı kaymaları ile ilgili hatalar var, onlar düzeltilecek
|
|
|
||||
|
||||
|
soru:
Katagorilere girince sadece konu başlıkları çıkıyor.Ben anasayfadaki gibi yazılarında görülmesini istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim acaba.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler cevap: category.php dosyasını silin ve aşağıdaki dosya ile değiştirin. http://hotfile.com/dl/116870956/e0f1...y.php.rar.html |
|
|
||||
|
||||
|
index.php'de aşağıdaki kodu aratın:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba;
Anlatımınızda "- Özel alanlar bölümüne gelin. Buradan yeni özel alan ekle seçeneği ile “resim” adlı özel alanı ekliyoruz." demiştiniz. Fakat ben bir türlü "özel alanlar" alanını bulamadım Yardımcı olursanız çok sevinirim. 2. Sorum, benim yazılarım tam olarak görünüyor, özet olarak görünmesini istiyorum. (Aynen sizin blogunuzdaki gibi). Seçeneklerden "özeti göster" dememe rağmen, post'ların tamamı görülüyor. Teşekkür ederim. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() "SEO Google'ı kandırmak değil, onu anlamaktır." Satılık: Güncel Sosyal Medya & İnternet Günlüğü |
|
|
||||
|
||||
|
2. sorun ise:
aşağıdaki konudan halledebilirsiniz: Wordpress'te Otomatik Devamını Oku Özelliği kelime sayısını 70 olarak ayarlarsanız sorun çözülecektir. |
![]() |
| Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |