Çözüm: Yeni bir menü oluşturup Primary olarak işaretleyip kendi seçtiğim sayfaları ekleyince sorun çözüldü. Menü oluşturmazsanız tema bütün sayfaları otomatik olarak en üst menüye ekliyor.

Sahifa temasında bir ana sayfa ayarlamak istiyorum. Biliyorsunuz bu temada ana sayfayı düzenlemek için önce yeni bir sayfa oluşturuyorsunuz ve ardından Page Builder ile bu ana sayfanın nasıl görüneceğini belirleyip yayına alıyorsunuz... Sonra özelleştirme > Ana sayfa ayarlarından Sabit Bir sayfa seçip, az önce oluşturduğunuz sayfayı işaretliyor ve işlemi tamamlıyorsunuz.

Bunun nasıl yapılacağı tema dökümanlarında da anlatılmış fakat bazı sorunlar var;

Ana sayfayı yayınladıktan sonra site başlığı değişiyor. O sayfaya verdiğim başlık aynı zamanda site başlığı oluyor. Bu sorunu çözmek için site ismiyle özel sayfanın başlığını aynı yapıyorum ama bu seferde header üstündeki menüye site ismiyle birlikte link ekleniyor. Çünkü bu menü oluşturulan sayfaları otomatik olarak o menüye eklemekte.

Sonuç olarak ana sayfa ayarlıyorum ama o adresi menüden silemiyorum. Bu sorunu benden başka yaşayan da görmedim. Demo site dahil kimsede o menüye bir şey eklenmemiş.

Bana sahifada ana sayfa nasıl ayarlanır veya menüdeki bir link nasıl silinir gösterebilecek olan var mı?