Merhaba;
Wordpress sistemde Hotel Master temasını kullanıyorum. Hotel Master Temaya para ödemedim, internetten buldum kullanıyorum. Eğer sorunlar lisans kaynaklıysa almayı düşünüyorum. Zaten ilk denemek için yaptım gayet güzel çalışıyordu ama tema üzerinde bazı değişiklikler yapınca aşağıdaki sorunları yaşadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Değiştirdiğim şeyler
Elbetteki türkçe yaptım.
Rezervasyon kısmının sonuna kredi kartı ödeme seçeneği koydum. Bir butonla finansbank güvenli ödeme sayfasına yönlendiriliyor. Fiyatı bir önceki sayfadan çekiyor. Kredi kartı bilgileri bankanın sayfasında veriliyor. Bu kısım temanın içine entegre olmuş hotel eklentisinde yer alıyor. Tema da değil eklentide ekleme yaptım yani.

Sorunlar

admin panele giriş yapmaya çalıştığım zaman boş bir sayfadan başka birşey görmüyorum.
eğer bahsettiğim yani üstünde değişiklik yaptığım hotel eklentisini ftp üzerinden bağlanıp kapatırsam admin kısmı çok güzel çalışıyor ki bu da eklentinin sorunlu olduğunu gösteriyor. yani sorun yaptığım değişikliklerde.
müşteride hiç problem yok. hotel eklentisi açık olsun olmasın sayfaya erişmede problem yok. ama www koymadan siteye girmek mümkün değil.
sorun lisanssa alacağım. sorun bendeyse ?
bu tip basit sorunlar için bana yardım edebilecek, bilgi paylaşacak biri varsa sevinirim.

Ek Olarak: yardım bekliyorum