Merhabalar, ” Sitem neden kapılıydı ? ” sorusuna cevap verelim. Malum okul döneminde son haftalara girdik. Son hafta demek Sınav haftası demektir. Son sınavlara iyi çalışmam gerekiyordu. Onun için site ile ilgili hiç ilgilenemedim. O arada da hosting de bir problem olmuş siteye erişim sağlanamıyordu. Bu sorunu arkadaşlarımdan alıyordum. Nedense evde girebiliyordum ama bazı kişiler giremiyordu. İlk işim hosting değiştirmem oldu. Hosting değiştirirken de ftp ye giremediğim için dosyaların yedeklerini alamadım. Bu yüzden de siteyi baştan kurup yeni tema ile yola devam edeceğim.

Siteye erişim olmadığından da alexa değerim yükselmiş iyice. Siteye tamamen geri dönmüş bulunuyorum. Bugünden itibaren yazılarımı yazmaya devam edeceğim ve alexa değerinin düşmesini bekleyeceğiz. Size bu arada öğrendiğim bilgileri sizlere 2 günde bir sunmaya çalışacağım.
Sınav haftası demiştik onun ile devam edelim.Son hafta olduğu için sınavlar üst üste geldi hangisine çalışacağımızı bilemedik. Olduğumuz sınav 50% yi geçemeyince sınav tekrarlanıyordu. Bir daha aynı sınava çalış. Bu arada proje ve performanslar geldi iyice sıktı bizi.



Sitemiz yenilendi. Sitemizin yenilenmesi ile de yeni özelliklerimiz olacaktır. Bir özelliğimize değinelim.

“Bu Hafta Neler Yazıldı” adlı kategorimiz de, bu hafta içinde olan gündemde ki başlıkları ve sitemizde ki yazıları değineceğiz. Bu yazılardan bahsederken de hepsine değinmeyip özetleyerek belirteceğiz. Bir yazı ilgi çekmişse de o yazının devamını vereceğiz.

Kaynak : Neden Kapalıydık