lostyazilim
tr.link

www sorunu yaşıyorum

6 Mesajlar 2.206 Okunma
acebozum
tr.link

yaziverelim yaziverelim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Sitemde bir sorun yaşıyorum ancak bir türlü sebebini çözemedim aranızda yaşayan vardır belki sormak istedim.Google da indexlerime bakmak istediğimde,wmaracinda sorguladığımda vs sitemin başına www yazınca site değerlerim görünmüyor www yazmayınca çıkıyor sitem. örneğim google indexleri için site:yaziverelim.com şeklinde görünüyor başına www koyarsanız indexlerim görünmüyor wmaracında da eskiden görünmüyordu ama şimdi kendisi www olmayan hale döndürüp taratıyor bu sorunu nasıl çözerim bilginiz varmı.Backlink vs alacağım ancak bu sorunu çözemediğim için alamıyorum

Ek Olarak: Güncel

Ek Olarak: güncel//

wmaraci
reklam

nadlog nadlog Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SEO Stratejisti
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 70 / 42
  • Ticaret 3, (%100)
Değerli dostum,

Bende çok aradım sonunda buldum nasıl yapılacağını geçenlerde ve sorunsuz olarak çalışıyor.RewriteEngine On
rewritecond %{http_host} ^nadiraltuntoprak.com [nc]
rewriterule ^(.*)$ http://www.nadiraltuntoprak.com/ $1 [r=301,nc]

Buradaki kodları kendi sitene göre düzenle ve bir .htaccess dosyası oluştur. Dosyanın içine kodları yapıştır ve sitenin kök dizinine bırak Ftp' den. İşlem tamamdır.

Eğer site wordpress ise admin panele girip ayarlar sekmesinde site adresinin yazdığı bölümün başına www eklemen yeterli olacaktır. Ben html diye düşünmüştüm ama değilmiş. Ha eğer wordpress admin panelden de çözemezsen yine sitenin kök dizininde bulunan .htaccess dosyasının en üzerine demin verdiğim kodları düzenleyip yapıştırabilirsin. Büyük ihtimalle bu şekilde de sorun çözülecektir.

Son olarak google webmaster araçlarına gir site yapılandırma sekmesinin altından ayarlar başlığını tıkla. Sağ tarafta tercih edilen etki alanı isimli bir başlık göreceksin. Oradan da www olan seçeneği seçersen tadından yenmez problem kökten çözülmüş olur.

• Üyelik 27.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
eyw hocam koskocaman da yazıyormuş kurulu dizinden başka adres olsun istiyorsanız diye :D sağolasın değişikliği yaptım inş çözülecektir sorun

Ek Olarak: yalnız indexlerin hepsi silindi hocam :) bu sıkıntı da düzeliyor mu bi süre sonra?

• Üyelik 12.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SEO Stratejisti
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 70 / 42
  • Ticaret 3, (%100)
Selamlar,

Büyük ihtimalle bir süre sonra problem çözülecektir. Yalnız mutlaka webmaster tools dan ayarlarınızı yapın. sitemap.xml dosyanızı güncelleyin ve google' a yeniden gönderin. Hatta size tavsiyem, yine webmaster tools üzerinden eski linklerinizi kaldırın. Bu hata bir kere olmuş artık. Bir müddet işinizi aksatacak ama çok da önemli bir şey değil. Kısa zamanda düzelecektir diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
tekrardan teşekkür ederim hocam sağolun :)

• Üyelik 12.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SEO Stratejisti
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 70 / 42
  • Ticaret 3, (%100)
Estağfirullah hocam. Sorun çözülsün de gerisi mühim değil. Yine de bir sorunla karşılaşırsanız özelden mesaj atarsınız. Ben, bilgim dahilinde elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Selamlar...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al