Herkese merhaba... Cizo.net sizlere forumun açılış amacı ve hedefleri hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum...

Giriş:

Forumun Amacı:
Birçok insan internetin nimetlerinden yeterince faydalanamıyor.
özellikle para kazanma söz konusu ne kadar ilgi çekici olsa da, internetten para kazanma her zaman sıkıntılı, zorlu bir süreçtir.
Bu konuda açılmış birçok web sitesi ve forum her ne kadar iyi niyetli olsa da kendileri ve ziyaretçileri çoğu zaman hüsrana uğramıştır.
Evet internette para kazanma gibi bir durum söz konusu... Ama burada önemli olan, doğru fikirler ve doğru stratejiler!
Cizo.net forumunun amacı, bu doğrultuda ziyaretçilerine ve üyelerine internetten para kazanma konusunda en güncel ve doğru bilgileri vermektir.

YouTube ve Adsense:
Forum özellikle bu iki alanda hem kendini geliştirmek hem de sizlere bilgiler vermek amacı ile açılmıştır. Forum bu çizgisini değiştirmemek kaydı ile ufak tefek eklemeler&gelişimler gösterebilir.

Son Not:
Dediğim gibi amaç internetin nimetlerinden faydalanmak...
Ama "hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez" internetten para kazanmak, sanıldığı kadar zor değil ama bir o kadar da kolay değil... Tanıdığım bazı insanlar, inan hayal edemeyeceğiniz miktarda paralar kazanıyor bu sayede ve yine bazı tanıdığım insanlar, günlük kazandığı 1tl ye seviniyor!
Kısacası, [color=#006400]emek[/color]+[color=#FF0000]ilgi[/color]=[color=#0000CD]kazanç[/color] zaten hayatta ki her şeyin formülü bu değil mi?

Son olarak cizo.net e katkıda bulunacak arkadaşlara da kapımız açık... Biliyorsunuz bu tarz işler ekip çalışması gerektirir...
Forumda bu konularda hem kendini geliştirmek isteyen, hem de bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçsin lütfen...
Ayrıca bu konuyu; http://wmaraci.com/forum/youtube-is-ortakligi/youtubeden-1-ayda-nasil-3-891-kazandim-176969.html incelemenizi tavsiye ederim...



Şimdiden herkese iyi forumlar....
Forum Admin; cizoadmin ...
Cizo Forum Moderatorlerini Arıyor! (Moderatör Başvuru ve Şartları)
http://cizo.net/

Ek Olarak: Cizo Forum Moderatorlerini Arıyor! ... Güncel...